2777
2789
عنوان

کسی همچین مشکلی با شوهرش داشته؟

398 بازدید | 32 پست

من نمیدونم دیگه چیکار کنم، دوماهه ازدواج کردم، شوهرم دوتا همکارش که تو اتاقش دوتا دختر مجردن، شوهر من همه زندگیمونو برا این دوتا تعریف میکنه هرچی غیر مستقیم میگم نگو گوش نمیده، مثلا من مو رنگ کردم سریع بهشون گفت همه اطلاعات راجع به رنگ مو و مراقبت مو و... رو بهش گفتند، اینقدر حرف زده بود که اومده بود دنبال من آرایشگاه هیچ ذوقی نداشت، یا برام لاک زده رفته عکسشو نشونشون داده، من دارم زجر میکشم از این رفتاراش، شما راهی دارید؟ 

اینقدربا دختره صمیمی شده که دختره شماره دوست پسرشو میگیره میده شوهر من باهاش صحبت کنه

یا ابلفض شوهره نداشته ی من اینکارو کنه به مرتضی علی با دندونام زِرش میدم😂😂😂😐

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک خیلی روشنفکرم اینو نمیتکنم تحمل کنم

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

😐😕😐

چ لزومی داره آخه

وای 😑

خیلی جدی باهاش صحبت کن بگو خوشت میاد منم با مردها اینجوری گرم بگیرم و همه چیه زندگیمونو بذارم وسط

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

چرا غیر مستقیم؟؟؟

راحت و مستقیم معنی حریم خصوصی رو براش توضیح بده

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم