2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی خب  چه حس  مزخرفیه اه یه خواستگار دارم گاهی  خیلی دوسش دارم گاهی  اصلا & ...

بهتره جواب منفی بدی

چون بعدا ک کار از کار گذشت پشیمونی فایده ای نداره و کاری از دستت بر نمیاد . ریسکه

بهتره جواب منفی بدی چون بعدا ک کار از کار گذشت پشیمونی فایده ای نداره و کاری از دستت بر نمیاد . ریس ...

اره میدونم  وقتایی که خوشم نمیاد ازش  یه جوریم  حتی  به اینکه بخواد بهم نزدیک بشه فکر میکنم  اصلا هیچ کششی  بهش ندارم

منم پارسال داشتم ولی همیشه به خودم تلقین میکردم که من افسرده نیستم بعدش هم خوب شدم 

جدی میگی؟ چه خوووب معلومه خیلی قوی هستی که تونستی خودت حال خودتو خوب کنی  

در چه حد حالت بد بود

اخه من جدیدا یه جوری شدم حال ندارم هیچ کاری بکنم دیگه خیلی داغونم

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم
بگید من برم پیش روانشناس یا بدتر میشم؟ دوبار رفتم هر دوبار از موقعی که رفتم حالم بدتر شده افسردگی ...

من روانپزشک رفتم خوب شدم 

بعد چند سال باز اومد سراغم دیگه نرفتم دکتر خودم فلوکستین ۲۰گرفتم میخورم خیلی خوب بوده برام 

سرشار از انرژی و حس خوب شدم 

توام زودتر برو دکتر حیفه روزای قشنگ زندگیت الکی با غم و بی حوصلگی هدر بره