2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روانپزشک رفتم خوب شدم  بعد چند سال باز اومد سراغم دیگه نرفتم دکتر خودم فلوکستین ۲۰گرفتم میخ ...

مرسی از راهنماییت عزیزم  
منم چند سال قبل فلوکستین میخوردم ولی خوب شده بودم و خود دکتره گفت نمیخواد بخوری 

چند روز پیش که باز رفتم پیشش دارو داد بهم ولی تمام مدت داشتم عذاب میکشیدم نمیتونم باز برم پیشش تا تشخیص بده داروهام کی قطع بشه

سر خود هم میترسم دارو بخورم

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم
پیش دو نفر تاحالا رفتم  یکیشون رو از قبل میشناختم و پیشش رفته بودم یکیشون رو هم با کلی تحقیق ...

ادامه دادی درمانت رو؟

منم پیش روانپزشک میرفتم یه دوره خیلی افکار خودکشی داشتم به نظرم داروهاش با اینکه قوی نبود ولی از اون افکار نجاتم داد خداروشکر

ادامه دادی درمانت رو؟ منم پیش روانپزشک میرفتم یه دوره خیلی افکار خودکشی داشتم به نظرم داروهاش با ای ...

چندین سال پیش که رفتم و دارو میخوردم تا خوب شدم بعدم مشاوره میرفتم باز

ولی جدیدا این دو سری که رفتم انقدر حالم بد شد که همون یه بار شد بار اخر

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم