2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو زندگی خیلی کوتاه اومدم بعضی وقتا خوشحالم بعضی وقتا مثل امشب دلم پره

من خودم‌اصلا تجربه ندارم تو زندگی ادم سر چیز های بی مورد کوتاه میادا ولی چیزایی که از اطرافیان دیدم اینه که مردا اصلا نمیفهمن که داری از خودگذشتگی میکنی پس بهتره همه چیز برابر باشه 

زندگی هایی رو دیدم که همه چیز بین زن و مرد برابره تفریح و کار های خونه و خلاصه همه چیز مساویه خیلی زندگیه شاد و سالمی دارن بخواطر همینه مخالف از خودگذشتگی هستم 

اوایل ازدواج سر درسم کوتاه اومدم ول کردم بعدها همش حس میکردم تو زندگی باید کوتاه بیام اگه کوتاه بیام زن زندگیم ولی الان بعد 17 سال زندگی حس میکنم خودمو خیلی نادیده گرفتم البته همسرم مرد خوبیه و تمام زحمات می بینه ولی حس میکنم شکسته شدم و حال روحیم بده

من خودم‌اصلا تجربه ندارم تو زندگی ادم سر چیز های بی مورد کوتاه میادا ولی چیزایی که از اطرافیان دیدم ...

الان اطرافیانمو میبینم با اینکه هم سن من هستن خیلی جوانتر از من هستن خودمو میبینم غصم میگیره

اوایل ازدواج سر درسم کوتاه اومدم ول کردم بعدها همش حس میکردم تو زندگی باید کوتاه بیام اگه کوتاه بیام ...

دیر نیست شروعکن کلاس های آنوزشی برو باشگاه برو برا خودت وقت بزار اشپزی جدید یاد بگیر یا یه هنرز که دوستش داری یه تغییری بده به خودت هم خودت راضی میشی هم‌همسرت 

دیر نیست شروعکن کلاس های آنوزشی برو باشگاه برو برا خودت وقت بزار اشپزی جدید یاد بگیر یا یه هنرز که د ...

تمام زندگیم تو اشپزخونه و تمیز کاری گذشت شاید باور نکنید ولی از عید تا حالا اصلاح نکردم دیگه حوصله خودمو ندارم خیلی خستم خیلی 

الان اطرافیانمو میبینم با اینکه هم سن من هستن خیلی جوانتر از من هستن خودمو میبینم غصم میگیره

برو بوتاکس و کار های زیبایی کوچیک انجام بده روحیت جا میاد یا رنگ‌ موهاتو عوض کن 

تمام زندگیم تو اشپزخونه و تمیز کاری گذشت شاید باور نکنید ولی از عید تا حالا اصلاح نکردم دیگه حوصله خ ...

یه وقت بگیر لز ارایشگاه برو قشنگ‌تا لاک ناخونات هم بزن بیا خونه انقدر حال ادمو خوب میکنه که نگو😍

لعنت به کرونا از وقتی اومده پا تو ارایشگاه نداشتم 

اها دل به دریا بزن برو چاره چیه افسردگی بگیری خیلی یخت میشه ازش خلاص شد واقعا بدترین بیماری بیماری روحیه حتی دارو هم اثر نداره براش به ارایشگر بگوکدوم ساعت خلوت میشه اون موقع برو