2777
2789

با همسرتون چطور میشه 

البته کدخدایی نکرده 

و این ک من مشکوک شدم آخه چند وقته زنگ نمیزنه موقع ضروری زنگ نمیزنه درصورتی قبلا اینطوری نبود و تو همراه منش رفتم دیدم ک مکالمه های طولانی داشته ولی شمارش نزده بود درصورتی ک با من ب پنج دقیقه هم نمی‌کشه صحبت هایش  باید چیکار کنم الان ممنونتون میشم راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت بده به دل سیاه شیطون و دست یردار از منفی بافی که بخدا دنبال هر چی بگردی یه روزی پیداش می‌کنی و دودش میره تو چشم خودت حتی اگه خدایی نکرده همچین چیزیم هست تو نطفه خفه‌اش کن نه با گرفتن مچش انقدر محبت کن انقدر وابسته‌اش کن انقدر خوب باش براش که خودش برگرده انسان جایزو الخطاست  یادت نره فقط شوهرتو تنها نذار وقتایی که سرش تو گوشیه برو سرتو بذار رو سینه‌اش قربون صدقه‌اش برو نذار دلش سرگرمی بخواد 

لعنت بده به دل سیاه شیطون و دست یردار از منفی بافی که بخدا دنبال هر چی بگردی یه روزی پیداش می‌کنی و ...

🥲🥲🥲🥲💗خیییییییییلی زیاد ب حرفت نیاز داشتم الهی ک خیر ببینی ممنونم ازت