2777
2789

سلام شبتون بخیر ببخشید اینموقع میپرسم ، اخه همش داشتم میخوندم یادم به پروندم نبود ، من قبل از عید امتحان ایین نامه دادم قبول نشدم ، الان باز فردا میخام بدم انشالله قبول میشم ، برگ کاردکس دفعه قبل دادم تحویل الان یادم نیس بهم دادن یا نه ینی تو پروندم نگا کردم ندارمش ، حالا تورخدا بهم بگید فردا من برگ کاردکس ندارم قبول میکنن یا نه میتونم امتحان بدم؟؟؟

باید باشه عزیزم...برو آموزشگاه ببین اونجاست یا نه

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید باشه عزیزم...برو آموزشگاه ببین اونجاست یا نه

ساعت ۷ صبح امتحان دارم ، سه هفته پیش ثبت نام مجدد کردم الان نگا پروندم کردم میبینم کاردکسم نیس ینی دست خودشونه موقع ثبت نام مجددبرداشتن یا چی؟

عزیزم باید قبل از امتحان با آموزشگاه هماهنگ کنی احتمالا ندادن بهت دست خودشونه ولی تو برو حتما یه راه ...

اره ساعت ۷ صبح باید راهنما رانندگی باشم قبلش خداکنه باز باشه سریع برم اموزشگاه

ساعت ۷ صبح امتحان دارم ، سه هفته پیش ثبت نام مجدد کردم الان نگا پروندم کردم میبینم کاردکسم نیس ینی د ...

قاعدتا نباید بردارن ولی یک درصد احتمال بده که نگرفتی ازشون...هر چند اینجا امتحانای آیین نامه لغو شده فردا قبل  رفتن زنگ بزن آموزشگاه 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*