2777
2789
عنوان

در رفتن ناف😩

275 بازدید | 8 پست

بچه ها کیا نافشون در رفته و جا انداختن اصلا از کجا فهمیدید در رفته...

من تو باشگاه یه حرکت بی احتیاط و سنگین زدم نافم درد میکنه یعنی در رفته یا الکیه این حریان در رفتن و اینا

تعداد رای : 10
نظرسنجی
اره
8
80%
نه
2
20%

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

اره واقعا هست باید یک شخص که وارد باشه صبح ناشتا حاش بندازه

وای میترسم اخه ۲ ساله در گیر نازایی و دکترم تازه این نافم بهش اضافه شد😧

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس حتما یکی روپیدا کن وبرو جا بنداز خدارو چی دیدی شاید بعدش سریع باردارشدی منم ۴ روز پیش دوروز پشت سرهم صبح ناشتا رفتم نافمو چرخوندم بربارداری 

یک خانمی گفت: ا گرمی خواهی بفهمی نا فت دررفته یا نه صبح ناشتا دستتو بزار رو نافت اگه در بیاد از بغل نافت میپره مث نبض بعد دل درد میگیره ادم 

بعدخانمه گفت خودم نافم روباوردنه جا میندازم

پس حتما یکی روپیدا کن وبرو جا بنداز خدارو چی دیدی شاید بعدش سریع باردارشدی منم ۴ روز پیش دوروز پشت س ...

عزیزم ببخشید شما نافتون رو جا انداختین باردار شدین؟فکر میکنین موثر بوده؟

عزیزم ببخشید شما نافتون رو جا انداختین باردار شدین؟فکر میکنین موثر بوده؟

من نافم  نرفته بود من خودم رفتم که برام بچرخونه برا پسردارشدن پیش یه ماما خونگی خیلی حرفه ای پیش هر کسیم نباید رفت البته برامنو گفت نافت سرجاشه فقط عفونت داری برودرمان کن بیاکه من نرفتم وخودبخودباردارشدم ودختر شد ولی خواهرم که رفتن پیشش بعد از۴سال باردارنشدن گفت نافت سرجاش نیستنبض درست نمیزنه و۳روز پشت سرهم رفت وجاانداخت وبه لطف خدا ماه بعدش باردارشد وپسر هم بود