2777
2789

سلام ممنون میشم اگه تجربه ای دارین بگین 

ما چند روز پیش تصادف کردیم ک مقصر طرف مقابل بود افسر اومد کروکی کشید قرار گزاشتن برن از بیمه خسارت بگیرن میخوام بدونم بیمه هزینه رو همون روز میده یا بعدا پرداخت میکنه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تصادف کردیم

مقصر هم خودم بودم

اول ماشینو درست کردیم با پول خودمون

بعد فاکتور رو بردیم بیمه

۴ الی ۵ روز بعد پولو واریز کردن

خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین. خدایا خودت مواظب باش که هیچوقت اسپرم شوهرم خودشو به بالا نرسونه 🙄 چون من حوصله بچه داری ندارم😑
خب یعنی اول باید از جیب بدیم هزینش بالاس اخه

برا ما ۱۵ میلیون و خرده ای هزینه شد

۱۲ میلیون و خرده ای بیمه داد

خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین. خدایا خودت مواظب باش که هیچوقت اسپرم شوهرم خودشو به بالا نرسونه 🙄 چون من حوصله بچه داری ندارم😑
مطمئنی ؟ بقیه ک میگن چند روز بعد من ماشینمون خسارت زیاد دیده نمیتونیم از جیب بدیم 

سلام

زیارتی هستم نماینده بیمه آسیا

لطفا عکس خودروی آسیب دیده رو بزارید و شرکت بیمه مقصر رو هم بفرمائید تا بهتر راهنماییتون کنم

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما
سلام زیارتی هستم نماینده بیمه آسیا لطفا عکس خودروی آسیب دیده رو بزارید و شرکت بیمه مقصر رو هم بفرم ...

سلام عکس ماشینو ندارم الان ولی نیسان از پشت ضربه زده صندوق ماشین اسیب دیده بیمشون بیمه ی ایران 

سلام عکس ماشینو ندارم الان ولی نیسان از پشت ضربه زده صندوق ماشین اسیب دیده بیمشون بیمه ی ایران 

سلام مجدد
غالبا به این صورته که اجرت تعمیرات و صافکاری  رو کارشناس ارزیابی می کنه و قطعات تعویضی از قبیل سپر، چراغ، درب صندوق (اگر قابل تعمیر نباشه) و ... رو هم منوط به آوردن فاکتور از نمایندگی یا تعمیرگاه مجاز و معتبر می کنه که مبلغ این قطعات تعویضی رو هم طبق فاکتور و به صورت کامل پرداخت میشه

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما
سلام مجدد غالبا به این صورته که اجرت تعمیرات و صافکاری  رو کارشناس ارزیابی می کنه و قطعات تعویض ...

یعنی ما باید ماشینو تعمیر کنیم بعد هزینشو از بینه بگیریم یعنی قبلش نمیدن؟