لطفا کمکم کنید یع خواستگار دارم خیلی خوب و موجه ولی هر کاری میکنم ظاهرش به دلم نمیشینه صحبتم باهاش کردم اخلاقی ایده آله صورتش هم خوبه ولی اندامش بالا صد کیلو و من تو ذهنم هیچوقت شوهرم چاق نبوده اصلا خط قرمزم چاقی خودم 55 کیلو ام بنظرتون اگه قبولش کنم بعد نظرم عوض میشه؟ میترسم ردش کنم پشیمون شم 😭
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اگه نتونی کنار بیایی هردوتون عذاب میکشین،بعدا هی میخوای بزنیش تو سرش
فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اگه به دلت ننشسته اشتباه. نکن پشیمون میشیتا اخر عمرت عمش تو فکر این خواهی بود که زشته خجالت میکشی حتی باهاش بری بیرون , بعد چند وقت هم کلا رو روابطتون تاثیر میذاره تو اطرافیانم دیدم که میگم