2777
2789
عنوان

ازدواج با کسی که ظاهرش به دلم ننشسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاذبه جن سی یکی از چیزایی که هیچوقت درست نمیشه اگه نسبت بهش نمیتونی این حسو داشته باشه چندتا راه داری اول به مادر پدرش نگاه کن اگه اونا هم چاقن این ادم ژنش چاقه و لاغر شدنش خیلی بیشتر از حالت معمول سخته

مورد دوم باید حتما باهاش در این مورد حرف بزنی ببینی نظر خودش چیه شاید اصلا دلش نخواد لاغر کنه شایدم استقبال کنه و لاغر کنه  فقط تنهایی تصمیم نگیر و حتما با خواستگارت صحبت کن ببین نظرش چیه

من همین جمعه داشتم با خواستگارم حرف میزدم . بی شعورهای عالم رو ردیف میکردی این آخر صف بود . فقط پز میداد که پول دارم خرج میکنم !!!به چشمای من نگاه میکنه میگه برام فرق نداره با کی ازدواج کنم من برای س.ک.س میخوام زن بگیرم 🤐

حالا نگاه کن ببین حست چیه . فقط حست . اگه بهش حس نداری چند جلسه هم گذشته به نظرم بی خیال بشو 

البته اگه عشق برات مهمه وگرنه خیلیها سنتی ازدواج کردن و زندگی خوبی دارن 

خیلی دو دلم بنظرم رژیم گرفتن بگیر نگیر داره من چجوری بهش بگم 30 یا 40 کیلو کم کنه فکر میکنم شدنی نیست و بعدا دباره به حالت قبل برمیگرده من آدم چشم پاکی ام ولی فانتزی های ذهنم اصلا با این فرد جور نیست چون خیلی سرم تو فیلم و اینستا بوده 😭 انتظار چیز متفاوتی دارم ولی ازون طرف بهم گفت من بهت آزادی کامل برای تحصیل و کار میدم و خیلی محترمه و اینا برام واقعا مهمه

خیلی دو دلم بنظرم رژیم گرفتن بگیر نگیر داره من چجوری بهش بگم 30 یا 40 کیلو کم کنه فکر میکنم شدنی نیس ...

اصلا ازظاهرهم بهم نمیخورید بعدها به مشکل میخورید

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
جاذبه جن سی یکی از چیزایی که هیچوقت درست نمیشه اگه نسبت بهش نمیتونی این حسو داشته باشه چندتا راه دار ...

بله خانوادگی چاقن خودش اهل ورزشه ولی خب هنوزم اضافه وزن داره دقیقا حرفم همینه 👏👌

اگه ردش کنم پشیمون میشم؟ یا قبول کنم؟

قبول کنی پشیمونی صددرصد

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

اصلاااا این کارو نکن همیشه با ادمی ازدواج کنید ک ب دلتون بشینه درسته ملاکای زیبایی متفاوته اما قراره ی عمر باهاش زندگی کنی زیبایی شاید عادی شه ولی زشت بودن عمرا

بله خانوادگی چاقن خودش اهل ورزشه ولی خب هنوزم اضافه وزن داره دقیقا حرفم همینه 👏👌

عزیزم مستقیما باهاش حرف بزنو خواستتو بگو

من دوتا خواستگار چاق داشتم یکیش تو دوران دانشگاه بود قرار بود بعد از یکسال که دانشگاهمون تموم میشد عقد کنیم ولی تنها شرط من که حذف اضافه وزنش بود رو عملی نکرد که هیچ چاقترم شد هربارم که مادرش تماس میگرفت تا اجازه خواستگاری رسمی بگیره میگفت پسرم میخواد لاغر بشه ولی انگار نه انگار! پس مطمئن شو که برای خودشم اضافه وزنش مهم هست یا نه!

مورد دوم هم گفت لاغر میکنم ولی نه درحدی که شکمم تخت بشه و اضافه وزن نداشته باشم که بازم بدرد من نمیخورد پس حتما باهاش مستقیم حرف بزن اگه تنها مشکلت چاقیشه