الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وکیل نیاز نیست بر دفترخدمات قضایی دادخواست بده هیچ کاری ندا ه
ببخشید میشه چندتا سوال بپرسم؟
بعد درخواست روندش چجوریه؟ خیلی دوندگی داره؟
وقت دادگاه و اینا جقدر طول می کشه تا تعیین کنن؟
من می خوام درخواستش رو ثبت کنم اما شاغلم و نمی دونم بعدش چجوری میشه
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
اگر ماشین وخونه ایناداره بروهمونجایی که عقدکردی نامه بهت میدن میبری ثبت اسناد املاک توقیف میکنن اگرم ...
هیچی که نمی خوام ازش ولی وقت اداری سر کار هستم و نمی تونم خیلی پیگیر باشم
فقط می خوام بدونم کارای اداریش زیاد هست یا اینکه چقدر طول می کشه که جلسات دادگاهش برگزار بشه؟
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
مرحله اول فقط یه روز کارداره میری دادخواست میدی مراحل بعدی میره تعیین وقت برای چندماه دیگه
ممنون