راهنمایی که بودم خیلی شر بودم جوری که هرروز با اکیپ معروف ارازل اوباش دمه دفتر بودیم
یبار یکی از همکلاسیام مبصر شد به دروغ گفت که نمیدونم ما چیکار کردیم و منم از همه جا بیخبر به ناحق تعهد دادم (درصورتی که قبلا کلی تعد داده بودم اما اینیکی چون ناحق بود واسم گرون تموم شد) آقا منم نه گذاشتم نه ورداشتم فردایی نوار بعداشتی انداختم تو کیفش(کثیف بود) دیگه خودتون بعدشو تصور کنین دیگه بعداز اون سمتم نیومد (میدونم خیلیم بچه نبودم ولی قاطی کردم دیگه پشیمونم نیستم چون خیلی شیرین بازی در میاوردو چغولی میکرد) شمام تعریف کنین 😬🙈😹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
تو بخاری کلاس کلی کپسول ریختیم کلاس بود گند گرفت بعدم کنسل شد
دهه ۶۰؟
من بچه هارومیزدم فرداش مامانمومیبردم مدرسه ک بااونادعواکنه مامان بدبختم هردفعه میومدمیدیدمن اول زدم بچه هاروخیط میشدمیرفت خونه چندباراومددیگه نیومد🤣
خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
من بچه هارومیزدم فرداش مامانمومیبردم مدرسه ک بااونادعواکنه مامان بدبختم هردفعه میومدمیدیدمن اول زدم ...
😃😃😃😃😃
چندش بود ولی خوب بود 😂من خیلی کوچیک بود مدرسه نمیرفتم زنبورا و پشه ها با جارو میزدم گیج میش ن ب پای پشه ها نخ میبستم میبردم تو خونه پرواز میکردن میچسبیدن ب سقف منم نخو میکشیدم 😂دوباره پرواز میکرد منم نخو میکشیدم و این ادامه داشت ...زنبوراهم با پوش جارو کونشونو دوسه تا حلقشو درمیاوردم زهرش ک میرفت میذاشتم رو دستم 😂