2777
2789
عنوان

پرش لب یا گونه زمان خندیدن

1866 بازدید | 26 پست

سلام دوستان. لطفا راهنمایی کنید. مدتی استرس زیاد داشتم. الان میبینم گاهی اوقات زمانی که میخندم یا دهنمو خیلی باز میکنم شبیه وقتی که دندونپزشکی میریم گاهی لب گاهی گونه هام یکم میلرزن. این طبیعیه؟؟ خیلی وسواس فکری دارم. دکترم رفتم اسنترا داده. ولی مدام فکر بیماریها هستم. ی روز میگم ام اس دارم. ی روز میگم نکنه دندونپزشکی رفتم وسایلاش الوده بوده ایدز گرفتم. خلاصه شوهرمو دیوونه کردم. هی به اونم میگم دهنت و باز کن ببینم لبات میلرزه😂😂همینطوری لرزش ندارم وقتی دهنمو خیلی باز میکنم یا میخندم اونم گاهی اوقات. اینم بگم مشکل تیروئیدم دارم ولی چون خفیفه هنوز دارو نمیخورم

چون تیروییدم خودایمنی هست. تو رو خدا کمکم کنین. مرسی بچه ها جون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدت میگی مدتی استرس داشتی پس از اونع

اره خیلی استرس داشتم. کارمند دانشگاه هستم. ی مدت پست گرفته بودم. سه سال فقط استرس داشتم.خدا کنه از استرس باشه پس.مرسی عزیزم

اره خیلی استرس داشتم. کارمند دانشگاه هستم. ی مدت پست گرفته بودم. سه سال فقط استرس داشتم.خدا کنه از ا ...

تیک عصبیع 

از استرسع

منم ی مدت اینجوری بودم نگران نباش

حِرمــٰـان 

عزیزم منم داداشم خیلی اعصابموخوردمیکرداسترس داشتم زیادچشمم 1هفته بودهی میپریدخوب شدم البته این کار من برای چشمم کردم یه تیکه نون کوچیک قسم میدی میگی خوب کن چشمموگذاشتم روپلکم  بهترشدمنم میخاستم برم دکترهمه گفتن خوب میشی سعی کردم آروم باشم خوب شدم

خدایادوست دارم❤️