روسری سر میکنین؟ ما قراره ۲ماه بریم با اونا زندگی کنیم چون مشکل مسکن داریم و پیش پدر شوهرم روسری باید سر کنم ولی این دو ماه بهم فشار میاد هر روز و هر لحظه سرم باشع چیکار کنم
اما شما چرا باید جلوی پدر همسرت حجاب داشته باشی؟؟؟
دیگه خدا هم گفته محرمه حالا هر کی موافق نیست مشکل خودشه
شما راحت باش به نظرم.
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اخه بعضی پدرشوهرا ازهفت پشت غریبه بدترن اونروزبکی تاپیک زده بود پدرسوهزش هیزه فلانه،بنظرم براابنجورادما باید روسری داشت ولی اگه مثل پدرخودادم باشه چرابایدمغذب باشه مگه غریبس!
فرهنگ خانواده همسر منم اینجوریه که باید کاملا پوشیده باشی حتی خواهراش جلوی پدرش بلوز و شلوار نمی پوشن حتما باید تونیک بلند یا دامن باشه ما راهمونم دوره هر وقت می ریم یه هفته می مونیم ولی خب هر گلی یه خاری هم داره باید جفتش رو با هم خواست
همهی ما فقط حسرت بیپایان یک اتفاق سادهایم که جهان را بیجهت یکجور عجیبى جدی گرفتهایم!
من جلو برادر شوهرم با چادرم ولی جلو مادر شوهر و پدر شوهرم نیم تنه و شورت.... مادرشوهرمم همیشه میگه راحت باش و راحت بپوش....
یه ببار جاری حسودم گفت فلانی برای آقاجون س س ک ی پوشیدی....
شوهر میگه جواب نده بذار دق کنه
اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....
من نامزدم، پدر شوهرم فوت شدن ، و فقط مادرشون تنهاس ، با این حال مانتو و شال رو در نمیارم، الان دو سه باره مامانش روسریم رو در میاره میگه من نامحرمتم که پیش من سر میکنی😂😂😂
مذهبی نیستم اما برام سخته یخورده ولی کم کم دیگه میخوام نپوشم 😎😅
وقتی میخوای ازش عکس بگیری ، نگو لبخند بزن ، بگو :" دوست دارم " و ببین چقد لبخندش زیبا تر میشه !☺ من تو را لمس نمیکنم ، من تو را زیارت میکنم ، تو با خود بوی بهشت داری 🥰🧡 مرد من دوستت دارم 🤭🧿💍