2777
2789
عنوان

خونه ی پدر شوهر مادرشوهرتون چی میپوشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا صبرت بده دوماه

واقعا آدم اذیت میشه

منم چند ماه عقد بودم واسه دانشگاه خونشون بودم واقعا دیوونه شدم مذهبی هستن دیگه بدتر همش با لباس بسته و روسری بودم تو اتاقی که میخوابیدم از گرما میمردم

💜
سختمه کولر ندارن میسوزم تو گرما ولی نمیدونم یهویی چطوری روسری رو بذارم کنار میترسم شر شه

تو اتاق خودتون نپوش. همونجور که یکی از کاربرا گفت یه شال بنداز سرت محکم نبندش بره عقب بعد بیوفته دور گردنت بعد از چند روز هم نپوش

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

روسری جلو پدر شوهر؟؟؟؟؟؟بابا بیخیااال

خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره  
من جلو برادر شوهرم با چادرم ولی جلو مادر شوهر و پدر شوهرم نیم تنه و شورت.... مادرشوهرمم همیشه میگه ر ...

درسته محرم هست ولی ما جلو بابامون هم نیم تنه شوهرت نمیپوشیم...🙄

البته هرکس یه مدله

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
اخه بعضی پدرشوهرا ازهفت پشت غریبه بدترن اونروزبکی تاپیک زده بود پدرسوهزش هیزه فلانه،بنظرم براابنجورا ...

اونا که باید جلوشون پوشیه هم بزنی😶

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
کی تو خونه روسری سر میکنه آخه🤦🏻‍♀️🚶‍♀️

من . خودم اصلا برام مهم نیست . ولی همسرم میگه سر کن مجبورم . میگه تو یه چیزایی رو نمیدونی . باباشم هیز نیستااا. میگه اگه باهاشون راحت باشی هرروز دم به دقه میان خونه ت پس خط قرمز داشته باش😐