seifineda مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 587 عنوان بچه ها کمک کیت تخمک گذاری 236 بازدید | 13 پست سلام خانوما این کیت منو نگا کنید این ماه بار اوله که دارم میزارم امروزم ۱۱ پریودیمه 1400/04/27 | 12:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrabm عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7947 بذاربا چندمین ادرار میزنی؟؟ درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
seifineda مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 587 بذار با چندمین ادرار میزنی؟؟ هم دیروز هم امروز گذاشتم با ادرار دوم
seifineda مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 587 بالایی ک یک خط افتاده برای ۱۰ پریودیمه ک دیروز همین موقع بود گذاشتم پایینی هم ک دو خط افتاده برا امروزه الان گذاشتم ۱۱ پریودیمه
zahrabm عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7947 هم دیروز هم امروز گذاشتم با ادرار دوم منم با ادرار دوم میزنمالان روز ۱۸هستماز روز۱۶تازه هاله انداخته هنوزم پررنگ نشده درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
zahrabm عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7947 بالایی ک یک خط افتاده برای ۱۰ پریودیمه ک دیروز همین موقع بود گذاشتم پایینی هم ک دو خط افتاده برا امر ... خب امروز تخمک گذاریته دو سه روز پشت همرابطه داشته باش درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
seifineda مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 587 منم با ادرار دوم میزنم الان روز ۱۸هستم از روز۱۶تازه هاله انداخته هنوزم پررنگ نشده مال دیروز نگا هاله خیلی کمرنگی داره امروز خیلی پرنگه یعنی اقدام کنم؟
seifineda مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 587 خب امروز تخمک گذاریته دو سه روز پشت همرابطه داشته باش جدی؟ ۱۲ ساعت دیگه دوباره نزارم کیت؟
zahrabm عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7947 مال دیروز نگا هاله خیلی کمرنگی داره امروز خیلی پرنگه یعنی اقدام کنم؟ آره چند روز پشت هم اقدام کن درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
seifineda مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 587 آره چند روز پشت هم اقدام کن مرسی زهرا جونمچند وقته اقدامی؟
seifineda مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 587 آره چند روز پشت هم اقدام کن امروز نمیخواستم کیت بزارم گفتم از فردا بزنم بعد زیر دلم ی دردای خفیفی گرفت گفتم بزار بزنم ببینم چی میشه خب دوتا پررنگ انداخت😂 خدایا توروخدا این ماه بگیره🙏
zahrabm عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7947 مرسی زهرا جونم چند وقته اقدامی؟ نه دیگه نذار وقتی اینقدر پررنگه یعنی وقتشهمن دوماهه اقداممنمیدونم چرا کیتم مثبت نمیشهچند ساعت قبلش میری دستشویی؟؟ درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
seifineda مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 587 نه دیگه نذار وقتی اینقدر پررنگه یعنی وقتشه من دوماهه اقدامم نمیدونم چرا کیتم مثبت نمیشه چند ساعت ... رفتی دکتر چکاپ شدی؟سونو و آزمایش قبل بارداری منظورمهمن ی بار ۱۰ بود رفتم برا کیت هم ۱۲ ب بعد بود رفتم