2777
2789

بذار

با چندمین ادرار میزنی؟؟

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم دیروز هم امروز گذاشتم با ادرار دوم

منم با ادرار دوم میزنم

الان روز ۱۸هستم

از روز۱۶تازه هاله انداخته هنوزم پررنگ نشده

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
بالایی ک یک خط افتاده برای ۱۰ پریودیمه ک دیروز همین موقع بود گذاشتم پایینی هم ک دو خط افتاده برا امر ...

خب امروز تخمک گذاریته دو سه روز پشت هم‌رابطه داشته باش

مال دیروز نگا هاله خیلی کمرنگی داره امروز خیلی پرنگه یعنی اقدام کنم؟

آره چند روز پشت هم اقدام کن

آره چند روز پشت هم اقدام کن

امروز نمیخواستم کیت بزارم گفتم از فردا بزنم بعد زیر دلم ی دردای خفیفی گرفت گفتم بزار بزنم ببینم چی میشه خب دوتا پررنگ انداخت😂 خدایا توروخدا این ماه بگیره🙏

مرسی زهرا جونم چند وقته اقدامی؟

نه دیگه نذار وقتی اینقدر پررنگه یعنی وقتشه

من دوماهه اقدامم

نمیدونم چرا کیتم مثبت نمیشه

چند ساعت قبلش میری دستشویی؟؟

نه دیگه نذار وقتی اینقدر پررنگه یعنی وقتشه من دوماهه اقدامم نمیدونم چرا کیتم مثبت نمیشه چند ساعت ...

رفتی دکتر چکاپ شدی؟سونو و آزمایش قبل بارداری منظورمه

من ی بار ۱۰ بود رفتم برا کیت هم ۱۲ ب بعد بود رفتم