2777
2789
عنوان

آرمی

114 بازدید | 14 پست

کنجکاو شدم درموردشون بدونم...چرا طرفدارشون هستین!؟

چرا انقد شبیه دختران😅

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

طرافدارشون نیستم 

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عین دخترا لوسن😐

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒
مگ تاحالا برنامه های تلویزیوتی ک شرکت کردن دیدید ؟

نه 

مگه چیکار میکنن تو برنامه

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒
نه  مگه چیکار میکنن تو برنامه

اوووو پس برای همینه ی برنامه هست ب اسم ران بی تی اس تا الان ۱۴۵ قسمتش ضبط شده من دیدم جالبه هر قسمت مجبورشون میکنن ی کارهایی انجام بدن 

جالب بود اگه تو ایرانم همچین برنامه هایی بود 

مثلا اشپزی 

کار تو گلفروشی 

کار توی کافه 

.

.

.

☆You Have To Stay

سکوت میکنم که این سکوت منطقی تر است😐

متاسفانه مردم ایران مرد بودن رو به داشتن ریش و پشم میبینن😒😏

چه میشه کرد هر کی یه عقیده ای داره😊

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤
اوووو پس برای همینه ی برنامه هست ب اسم ران بی تی اس تا الان ۱۴۵ قسمتش ضبط شده من دیدم جالبه هر قسمت ...

جالبه تو نت بزنم میاره برام!؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
سکوت میکنم که این سکوت منطقی تر است😐 متاسفانه مردم ایران مرد بودن رو به داشتن ریش و پشم میبینن😒😏 ...

ن عزیزم مرد بودن ب ریش و پشم نیست!اما آرایش میکنن و موهای رنگ شده و گوشواره!کلا خیلی نازن ...

من ک توهینی نکردم ب عقیده شما 🌷