2777
2789
عنوان

خونه پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 62 پست
خودش زن داره، نداشت یه چیزی، به شوهرت بفهمون، والا هیچکس اینکارو نمیکنه، اونام دارن سواستفاده میکنن، ...

هیچ عروسی مث من نیست بخدا هیشکی

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستی سالم بدنیا بیاد🤩🤗
اسی با زنه پدرشوهرت توافق کن یه روز تو بپز یه روز اون  بگو باردارم و نمیتونم هرروز اشپزی کن ...

اره همکارن ولی غذا رو فقط ما میدیم..مام مستاجریم اصلا درک نمیکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکرشم‌نمیکردم این رفتارو نشون بده..شوهرم ی گوسفند دیروز شریکی برا باباش گرفتن گشتن برا مصرف خودمو ...

مگه زنش نهارچی میخوره که هیچی نمیپزه، نکنه برا دوتاشون میفرستی، هرگز نکن، خودش زن داره، عجب

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
الان۵ماهه عزیزم از یهفته بعد عروسیم اینجوری بود

بعضی مواقع ما میخوایم به کسی لطف کنیم ولی در آخر لطفنون وظیفمون میشه بزار تخم مرغ درست کنه بزار غذای خودشو ببره چرا انقدر ساده ای

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
مردا نخود مغزن ببخشید ها.  ولی عین بچه از زنهاشون یا مادرشون چیزی یادمیگیرن مثل ما زنها از بیشت ...

زنش همیشه خونس همون ی شب اونجا نبود..زورم میادغذاش و نمیاره من امروز هیچی نمیپزم

مگه زنش نهارچی میخوره که هیچی نمیپزه، نکنه برا دوتاشون میفرستی، هرگز نکن، خودش زن داره، عجب

من برا پدرشوهرم تو مغازه غذامیپزم ن تو خونه زنش ک تو خونس راحته برا خودش

بعضی مواقع ما میخوایم به کسی لطف کنیم ولی در آخر لطفنون وظیفمون میشه بزار تخم مرغ درست کنه بزار غذای ...

شوهرم دلش میسوزه براش میگه گشنه میمونه 

منم خستم ۵ماهه دیگ

من برا پدرشوهرم تو مغازه غذامیپزم ن تو خونه زنش ک تو خونس راحته برا خودش

حوصله داریا

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
همین و بگو زنش گوشیم نداره ک زنگ بزنم بش بگم 

خودتو بزن مریضی بگو حالت تهوع دارم چندبار بگو، بعصیا تااخر حاملگی ویاردارن دورازجون، شمام اینکارو کن، به شوهرتم بهدش بگو زنش بفرسته چکارس، با بون خوش وباسیاست به شوهرت بگو،، چندبار به شوهرت بگو خودش درست کنه برات خودتو بزن مریضی، زن داره بپزه

زنش همیشه خونس همون ی شب اونجا نبود..زورم میادغذاش و نمیاره من امروز هیچی نمیپزم

هی هی. والا انگار شاهزاده یا ملکه س  که غذا درست نمکنه منتظر شماس. ولش کن نپز توضیح هم نده  کسی پرسید چرا درست نکردی بگو زنش خونه س من فقط به زندگی خودم میتونم برسم  مثل این میمونه من با ای بارداری م بشینم خونه دست ب هیچی نزنم یه زن فامیل بیاد کاراهای منو بکنه غذا درست کنه  وجدانم قبول نمکنه به کسی زحمت بدم چون اینجور بار آمده ام

بگو من ویارام روز به روز داره بدتر میشه بگو هیچ کس با یه وعده غذانخوردن نمیمیره میره میخره یا به زنش میگه اون غذا درست میکنه اگه سختش بود

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤