2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

176 بازدید | 20 پست

سلام امروز روز 16پریودم هست تخمدان چپم ب شدت درد میکنه فک کنم تخمک گذاری... تخمدان راستم pco.. دیروز اقدام داشتم... ولی امروز شوهرم نیست ک اقدام کنم مشکلی پیش میاد؟؟ میگن تخمک 24ساعت زندست ینی این ماه نمیتونم باردار شم.... تورو خدا جواب بدین 

😍

خب تخمک 24 ساعت زنده س ولی اسپرمم پنج روز زنده س پس تا سه روزدیگه هم تخمک گذاریت باشه ایشالله اسپرم کارشو میکنه😉

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تخمک 24 ساعت زنده س ولی اسپرمم پنج روز زنده س پس تا سه روزدیگه هم تخمک گذاریت باشه ایشالله اسپرم ...

سلام گلم چطوری

چیشد باردار بودی شما یا ن؟؟

خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
مررررسی عزیزم 😘😘😘

قربوونت😘🥰

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
دیروز افدام داشتی پس میگیره البته اگه مشکلی نداشته باشی اسپرم دوسه روز تورحم زندس

والا نمیدونم بشم یا ن‌ چون لتروزول و دوفاستون میخورم الان ماه سوم مصرف هستم تخمدان راستم ک گفتم pco

😍

خانما من اقدام کردم الان دو هفته ازش میگذره گاهی وقتا نافم خیلی درد میگیره مشکل چیه؟  

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
والا نمیدونم بشم یا ن‌ چون لتروزول و دوفاستون میخورم الان ماه سوم مصرف هستم تخمدان راستم ک گفتم pco

میگم که ازنظراقدام مشکلی نیست اسپرم تورحمت هست فقط باید ببینی باردارمیشی یانه

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
سلام گلم چطوری چیشد باردار بودی شما یا ن؟؟

سلام عزیزم خوبم شما خوبی؟والا دیگه بیبی چک نزدم هنوز

علائمی حس نمیکنم که وسوسه بشم بزنم

دیشبم با همسرم ...داشتم و صبح پاشدم ترشحات آبکی اومد ازم ینی همینطور خیس شدم درحالیکه قبلا اینطور نمیشدم 

حالا بازم یکی دوهفته صبر میکنم🤒

خانما من اقدام کردم الان دو هفته ازش میگذره گاهی وقتا نافم خیلی درد میگیره مشکل چیه؟    

کسی اینو نمیدونس؟

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
سلام عزیزم خوبم شما خوبی؟والا دیگه بیبی چک نزدم هنوز علائمی حس نمیکنم که وسوسه بشم بزنم دیشبم با ه ...

پریود نشدی هنوز؟؟

ازمایش ندادی؟؟

خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...