نگار131313 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 2033 عنوان وای ابجیا علائ قبل پریودتون چیه 62 بازدید | 5 پست من از صبح بیدار شدم سینه هام درد دارن.... گر میگیرم.. انگار هوا گرمه خیلی.... و اینکه انگار اشتها به هیچی ندارمدیشب خوب خوردم ها الان انگار اشتها ندارم دیروز | 07:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 11156 آره منم همینطوربه اضافه حساس شدن و عصبی بودن بدن درد مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
دلفیننن عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 1256 من هردفعه اعلائمام فرق میکنه ولی آره اینجوریم که میگی شدم کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻
اسم_ندارم_بتوچه_اخه عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 3605 سرگیجه 😐😐😐 قبلش تازه نباید بیام سایتت بیرونم کنیدددد
ani8203 عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 7489 سینه و لگنم درد میکنه گرمم میشه اخلاقم هم عوض میشه جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱