2777
2789
عزیز من نمیخوام به شما و بعضی کارمندان محترم و حلال خور توهین کنم خدای نکرده؛ من ادم بی انصافی نیستم ...

عزیزم درست میگی خودمم میدونم

بعضیا اقوامشونو با پارتی تحت پوشش قرار میدادن

و غیر قانونی هایی میشد ادم حرصش میگرفت

این نهادها هم مستمری میدن هم کمک هزینه درمان و ایاب ذهاب و اجازه خونه و هزینه دانشگاه بچه هاشون و هزینه دانش اموزی به دانش اموزا

کلا حرف من از ناشکری بعضی ها بود که خیلی زیاد از این افراد دیده میشد و خودتمونم احتمالا میبینید اطرافتون.

وگرنه بله بعضی مستمری ها با اقتصاد امروز واقعا کمه

و بله دزدی هم میشه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
سه سال پیش جلسه کمیسیون گرفتن تأیید کردند  دخترم اوتیسمی هست و چه واحب تر از این کودکان واقعا ...

با این حساب دخترت باید تحت پوشش باشه و در حقش اجهاف شد

یه پارتی پیدا کنید شاید کارتونو راه بندازه

شاید کسی باهاتون لجه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این حساب دخترت باید تحت پوشش باشه و در حقش اجهاف شد یه پارتی پیدا کنید شاید کارتونو راه بندازه ...

پارتی ندارم و نه فکر نکنم لج باشن چون چندتا پرونده دانش آموزی هست که اونا هم همزمان با دخترم بودن و به جریان نیفتاده 

اما کم کاریه واقعا 

من فقط میگم حقشه بیچاره وگرنه کم نذاشتیم براش 

لطفا برای ظهور حضرت مهدی«عج»یک صلوات بفرستید💚
عزیزم درست میگی خودمم میدونم بعضیا اقوامشونو با پارتی تحت پوشش قرار میدادن و غیر قانونی هایی میشد ...

اره منم‌دیدم این مورد رو ؛ طرف تصادف کرده یه کم ‌کمردرد گرفته با پارتی رفته نامه داده که من‌نقص مادرزادی و معلولیت دارم و خودشو تحت پوشش بهزیستی کرده،

اینجا هم‌این‌مزایا که میگی را به بعضی معلولین میدن منتها نمیدونم چطوریه تو شهر ما تا آشنا نداشته باشی هیییچ کاری برات نمیکنن مثلا دیدم طرف آشنا داره تو بهزیستی، حتی لباس تن بچش هم بهش میدن پول کرایه دکتر بردن بچش هم بهش میدن ولی یکی مث من چندسال پیش فاکتور کاردرمانی بردم انقد پیچوندن آخرش هم گفتن خورده به آخر سال و دیگه قبول نمی کنیم! و بجز همون مستمری ماهانه دیگه هیچی به ما ندادن این چندسال؛ صدبار هم اومدن  حیاط و دستشویی و خونه را دیدن و گزارش نوشتن که مثلا هزینه تعمیر بدن ولی رفتن که رفتن دیگه هم‌خبری نشد ازشون 

اگه واقعا حق خوری کنن منکه ازشون نمی گذرم انشالله خدا هم‌ازشون نگذره

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
اره منم‌دیدم این مورد رو ؛ طرف تصادف کرده یه کم ‌کمردرد گرفته با پارتی رفته نامه داده که من‌نقص مادر ...

اره راست میگی حق خوری هم زیاد میشه، گزارش رو که هر چند ماه یکبار اجبارا باید بیان بنویسن ولی برای ساخت سرویس و این فکر کنم اینطوریه که چند تا هزینه ساخت سرویس میاد براشون چند تاشو میدن به مستحق و چند تارم میدن به اشناهاشون، برای فاکتور های درمانی در کل من هرچه دیدم واقعا هزینه زیادی نمیومد مخصوصا بهزیستی حالا کمیته رو نمیدونم، مثلا یکی ۱ میلیون خرج میکرد ولی ۵۰ هزار تومن گیرش میومد

خیلی کمک هم به مردم میشه ولی حق خوری ها خیلی رو اعصاب بودن و واسه همین من نتونستم تحمل کنم و از اونجا اومدم بیرون و بیکارم