2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدت تو بهزیستی کار میکردم افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته همیشه خدا نک و نال میکردن که بهمون هیچی ...

من دخترم تحت پوشش بهزیستی هست هیچی بهش نمیدن سه ساله،پرونده ش به جریان نیفتاده 

لطفا برای ظهور حضرت مهدی«عج»یک صلوات بفرستید💚

الان دست پیمانکاره.من نوعی دیگه پول نمیندازم صندوق‌.خودم ادم نیازمند میشناسم.چند تا خیریه میشناسم.که خیلی صادقانه دارن کار میکنن.حتی جدیدا برا یکی از بیمارا تو‌پرداخت مشکل پیش اومده پیام میدن که برا بیمار دیگه صرف بشه رضایت دارید.تا وقتی مطمینم به اونیکه حقش میرسه نمیدم دست ....

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

یه مدت تو بهزیستی کار میکردم افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته همیشه خدا نک و نال میکردن که بهمون هیچی ...

عزیز من نمیخوام به شما و بعضی کارمندان محترم و حلال خور توهین کنم خدای نکرده؛ من ادم بی انصافی نیستم؛ ولی با چشمهای خودم دیدم که طرف کارمند بهزیستی هست و همه چی از اونجا واسه خونواده پدرزنش میبره

خونواده پدرزنش معلول و فرد تحت پوشش بهزیستی ندارنا این همینطوری براشون میبره

بنظر منکه حروم هست و حق یکی مث بچه من و امثال بچه من هست،

بعد وقتی من میرفتم میگفتم لااقل پوشک بچه منو بدین میگفتن بودجه نداریم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

کمیته امدادوبهزیستی میرسن امانه درحد یه انسان شریف اوناکه واقعاندارن به همونم قانع هستن وهیچوقت توهین نمیکنن ولی خدایی تواین گرونی ۷،۸تومن حقوق نمیرسه چه برسه به ۴۰۰،۵۰۰هزارتومن که ازاونام بخوایم آروم باشن.من به شخصه صدقه هاروجمع میکنم میدم به نیازمندمستقیم،

آرامش فقط بایاد خدا حاصل میشود.کاش کمی شکرگزاربودیم!
دوستان شما وقتی میخواهید صدقه بدید چیکار میکنید به کسی میدید یا داخل صندوق صدقات میندازید

یه صندوق دارم توی اون میندازم وقتی جمع شد به فرد مورد اطمینانم میدم میبره برای جهیزیه یا آذوقه برای فرد نیازمند

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
 من دخترم تحت پوشش بهزیستی هست هیچی بهش نمیدن سه ساله،پرونده ش به جریان نیفتاده 

این اواخر خیلی هارو تحت پوشش قرار دادن

یه عده بودن که تحت پوشش بودن 

و یه عده هم کمیسیون تاییدشون کرده بود ولی چون ردیف نبود، اینا پشت نوبت بودن

الان سیستم تغیر کرد و همه اونا که پشت نوبت بودن رو هم مستمری میدن

پرونده دخترتو پیگیری کن حتما، کمیسیون ببر اگه تایید کنن پروندش ثبت میشه و مستمری میدن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

منم یه پیرمردتنها رومیشناختم که هیچکس ونداشت و وقتی پیداش کردیم سالها میوه وگوشت نخورده بود میگفت اشقال جمع میکنم میفروشم وهرشب یه نون خالی میخرید وبااب جوش میخورد یعنی,دیدم جیگرم کباب شد فقط استخوناش مونده بود پس این همه پول کمیته کجامیره 

من قلک موسسه خیریه محک رو سفارش دادم

چون به محک اطمينان دارم 

هروقت کامل پر شد تو سایت درخواست می دی بیان تحویل بگیرن... 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
این اواخر خیلی هارو تحت پوشش قرار دادن یه عده بودن که تحت پوشش بودن  و یه عده هم کمیسیون تایی ...

سه سال پیش جلسه کمیسیون گرفتن تأیید کردند 

دخترم اوتیسمی هست و چه واحب تر از این کودکان واقعا حقی دارن  

تا هفته پیش هم بخدا رفتم گفتم هنوز نوبت پرونده شون نرسیده 

فقط خدا حلال کنه سالی یبار دویست و خورده ای بش میدن بابت هزینه مدرسه ش که سه میلیونه  

واقعا اینا حقشون این هست؟

لطفا برای ظهور حضرت مهدی«عج»یک صلوات بفرستید💚