2777
2789

شوهر من با خانواده ی من قطع ارتباطه الان چند ساله از سر مساله ای ک توی عروسیمون پیش اومد

منم با خانواده ی اون قطع ارتباطم

شوهرمم همش با خانوادشه و دائم تاکید داره ک تو برام هیچی نیستی و خانوادم همه کسمن و این حرفا

حالا دیروز رفته خونه ی مادرش گوسفند قربونی کرده بخاطر زمینی ک خریده،ب گفته ی خودش از ۱۵کیلو گوشتی ک گوسفنده داشته ۶کیلوشو داده ب فقرا

۶کیلوشم بین خواهر برادرا و مادر خودش تقسیم کرده

۳کیلوم آورده خونه

جیگر و کله پاچه و بقیشم داده ب یه فقیری

حالا سوال من اینه اگه من اندازه ی مثلا نیم کیلو بذارم توی پلاستیک بدم ب مامانم،چون میدونم شوهرم صددرصد راضی نیست،آیا حرومه؟من گناه میکنم

چون مامانم میدونه قربونی کردیم میترسم دلش بگیره

ب خواهر برادرام ک اصلا نمیدم فقط مامانم

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا میخای گوشت شک دار بدی خانوادت؟

بنظرم نده ،

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

وقتی راضی نیست نده

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

نمیدونم شرعیشو ولی رنظرمن گناه نییست چون شاید شما سرکارنرین ولی ازاموال شوهرتون سهم دارین چون بچه اونوبزرگ میکنین یاکارای خونشونو انجام میدین بازم من نمبدونم شاید نظرم غلطه

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪

نميدونم ولى من از اين كارا زياد كردم مادربزرگم همسايمه دستشون خيلى خاليه دوس ندارم به شوهرمم بگم خب اونام غرور دارن بخاطر همين همون اول به شوهرم گفتم اگه از خونه چيزى به كسى دادم يادم نبود بهت بگم حلال كن ولى اسم نبردم هميشه هم از لحاظ مالى بهشون رسيدگى ميكنم

نه گناه نیست تو هم از اون خونه سهم داری همه جیز نصف نصف برا جفتتونه ولی باهاش حرف بزن چون اون پول در ...

به من میگه فقط بخاطر بچه نگهت داشتم

اون میگه تو هیچ سهمی نداری

حتی پول لباس نمیده برای خودم لباس بخرم 

وقتی راضی نیست نده

آخه من تو این خونه سهم ندارم

یعنی اندازه ی نیم کیلو گوشت توی این زندگی اختیار ندارم؟

باور میکنید خانوادم تاحالا توی خونم حتی یه چای تلخم نخوردن،یعنی نیومدن اصلا ک خونم

نمیدونم ولی ب درک ک راضی نیس..مگه توازش راضی هستی؟؟اون دنیا اگر حساب کتابی بود این پای اذیتای اون درمیره
بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊