2777
2789
عنوان

آزاد شدم خوشحالم ننه😄

195 بازدید | 19 پست

بعد از يك ماه تعليقي بالاخره ازاد شدم و برگشتم. 

خدارووووشكر🤣

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣

خوش اومدی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا آزادی قسمت همه🤣

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

ایشاالله آزادی قسمت همه    

🙂🙂🙂🙂😂😂😝

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
😍😍چیجوری منم برگردم اون اکانتم

به تلگرام نيني يار پيام بده. يكمم التماس كن قبول ميكنن😄

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣
من درخواستم دادم ازاد نشدم‌ یکی دیگه میخواست به پست برسه کاربری من ترکید..

واقعا😕

لابد جرمت سنگین نبوده ..ما ک هیچوقت آزاد نشدیم ..حبس ابد شدیم

تو تاپيك سياسي نظر دادم☹️