2777
2789
عنوان

به نظرتون با این شرایط برگردم به زندگی یا نه جدابشم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میگم زندگی ما دیگه به درد نمیخوره حرمتا از بین رفته  نمیدونم واقعا ۲دلم نمیتونم درست تصمیم ...

مهریه رو به هیچ وجه نبخش 

ایشون باید از شما دلجویی کنه بخاطر این همه کار اشتباه 

نه اینکه باج هم بگیره

همه ی حقوقت رو بگیر حضانت و طلاق و... + تعهد اینکه دیگه دست روت بلند نکنه و بعدش برای اخرین بار برگ ...

یعنی میگی مهرمو نبخشم؟ 

من فک میکردم حق طلاق و حضانت فرزند مهمتر از ۱۰۰تا سکه هستش

شرطت عالی عزیزم 

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
اخه ۱۴تاسکه واقعا کمه واقعا خیلی خرم من

۱۴ سکه چیزی بین ۲۰۰  ملیون می‌کنه خوبه ولی وکالت در طلاق واقعا ارزش داره من خودم کل مهریه بخشیدم وکالت در طلاق گرفتم راحت راحت جداشدم  البته بعد اینکه رفتی بچه دار نشو اگه خدایی نکرده طلاق گرفتی بیکار خونه نشین 

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
مهریتو ببخشی که راحت هر ادایی دلش بخواد سرت در میاره .برعکس به جا اینکه سود ببری از قهرت داری یه چی ...

من ترسیدم یهو برگردم بچه دار بشم اونوقت با بچه تهدیدم‌کنه اگر دعوا کردیم 

ولی وقتی حضانت داشته باشم خیالم راحته که بچم دست خودمه 

نمیدونم من فکر میکردم داشتن حضانت بچه مهمتر از ۱۰۰تاسکه هستش سکه رو که خیلی راحت میتونن ندن یا ۶ماه یه سکه بدن 

۱۴ سکه چیزی بین ۲۰۰  ملیون می‌کنه خوبه ولی وکالت در طلاق واقعا ارزش داره من خودم کل مهریه بخشید ...

من فکر میکردم حضانت فرزند و حق طلاق خیلی مهمتر از مهریه باشه 

چون اگر برگردم و خدایی نکرده بچه دار بشم بخواد اذیتم کنه دیگه نگران بچم نیستم خیالم راحته که حضانتش دست خودمه

واقعا احمقم

برای زندگیت خودت باید تصمیم بگیری
اما نظرم مهریه تهش 14 رو ببخشی 100 تا خیلی زیاده
مادربزرگم ب مادرم دم عروسیش گفته مادرمم ب من گفت. گفت دوتا چیز پشتوانه زندگی زنه یکی عشق مردش یکی مهریه اش پس نطرم همون 14 تاس
ولی حق طلاق ,حق حضانت,تعهد کتبی بگیر ک دست روت بلند نکنه همه رو بگیر و ی فرصت بهش بده اگر تکرار شد تمومش کن

برای زندگیت خودت باید تصمیم بگیری اما نظرم مهریه تهش 14 رو ببخشی 100 تا خیلی زیاده مادربزرگم ب ماد ...

فکر نکنم قبول کنه این شرطو خصوصا ک الان گفتم ۱۰۰تا میبخشم 

چجوری حرفمو برگردونم؟