2777
2789
عنوان

به نظرتون با این شرایط برگردم به زندگی یا نه جدابشم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 44 پست
من فکر میکردم حضانت فرزند و حق طلاق خیلی مهمتر از مهریه باشه  چون اگر برگردم و خدایی نکرده بچه ...

به نظر منم این دوتا خیلی مهم تر از مهریه ای ولی ۱۴ رو نبخش و تا زمانی واقعا شوهرت درست نشد هرگز اقدام به بارداری نکن تجربه دارم که میگم پسر ۷ سالم ازم دور هفته ای یکبار حق دیدار دارم حضانت چه با  پدر باشه چه مادر بچه آسیب میبینه چون به دوتاش در کنار هم احتیاج دار

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم قبول کنه این شرطو خصوصا ک الان گفتم ۱۰۰تا میبخشم  چجوری حرفمو برگردونم؟

وقتی حرف زدی فکر نکنم قبول کنن
سری دیگ ک اومدن برای برگردوندنت بگو حق طلاق حق حضانت و تعهدنامه رو میخوام ب این شرط برمیگردم و از قبل هماهنگ کن با پدرت یا مادرت یا بزرگترت ک بگه و مهریه 100 سکه کامل
خودت حرفتو عوض نکن ک مثلا بگن خانوادش نذاشتن 

من میگم تو نگو خانوادت بگن تو حرفت رو عوض نکن خانوادت بگن ک 14 میبخشع ن 100 تا رو ولی اگر 1 درصد دوس ...

الان هیچ حسی بهش ندارم میبینمش تمام تنم میلرزه حس ترس و استرس میاد سراغم 

انگار دلم میسوزه براش تا این که قلبم براش پر بکشه 

اینجوری جلو نرو عزیزم برین مشاوره حرفه ای ببینین ریشه کاراش چیه و با کمک مشاوره برسین به اخلاق های دلخواه. بعدشم اصلا یه دونه هم سکتو نبخش حتی یه دونه حق طلاق و حضانتم بگیر قبول نکردن برنگرد خونت. و از همه مهمتر لطفا بعد از اینکه یه شش سال هفت سال بعد از اینکه رسیدی به زندگی ایده الت بچه دار شو. همین امشب خود ما در مورد دو تا بچه طلاق صحبت میکردیم که چقد با استعداد و خوبن ولی سر طلاق پدر مادر نابود شدن و خانواده ها چه زجری کشیدن قحبت میکردیم. بچه خیلی مسئولیت سنگینیه. 

من ترسیدم یهو برگردم بچه دار بشم اونوقت با بچه تهدیدم‌کنه اگر دعوا کردیم  ولی وقتی حضانت داشته ...

حضانتو هم میتونه بزنه زیرش حداقل مهریه رو به شرط حضانت ببخش نه همینجوری 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
اینجوری جلو نرو عزیزم برین مشاوره حرفه ای ببینین ریشه کاراش چیه و با کمک مشاوره برسین به اخلاق های د ...

احتمالا کلا بزنم زیر حرفم و تاکید کنم به طلاق چون مادرم با برادرش امشب اتفاقی روبرو شده اول این که برادرش کلا مقصر مادرمو کرده مادرمم گفته دخترم شرط گذاشته به من مربوط نیست برادرش گفته من نمیذارم حق طلاق بده این اصلا درست نیست 

منم اینو شنیدم به شدت بدم اومد که چرا باید برادرش به خودش اجازه بده همچین حرفی بزنه

احتمالا کلا بزنم زیر حرفم و تاکید کنم به طلاق چون مادرم با برادرش امشب اتفاقی روبرو شده اول این که ب ...

قوی باش عزیزم با مشاور صحبت کن و با همسرت ببین اگه صد درصد درست میشهبرو زندگی کن که بعید میدونم (با این حرفتی باباش و داداشش). دیدی درست بشو نیست خودتو بکش بیرون. همین که بچه نداری عالیه از هیچیم نترس توکلت به خدا باشه و بس. خواستی برگردی هم حق طلاق رو بگیر و هم حضانتو. به بچه هم فعلا فکر نکن گلم. بهترینها برات پیش بیان. 

قوی باش عزیزم با مشاور صحبت کن و با همسرت ببین اگه صد درصد درست میشهبرو زندگی کن که بعید میدونم (با ...

حرصم از برادرشه یکی نیست بگه ب تو چه هر چند مطمینم بخاطر خودشم ک شده نمیذاره حق طلاق به من بدن چون زنش یهو میگه منم حق طلاق میخوام