2777
2789
عنوان

دیگه رد دادم خستم خستهههه😔😔

335 بازدید | 13 پست

من از بچگی محیط روستا بزرگ شدم همیشه بدم میومد چون محدود بود ازدواج کردم 10 ساله طبقه بالای مادرشوهرم زندگی کردیم

خدا خواست و شد اومدیم شهر

مستاجر

قبل اومدنمون من وقت عمل بینی گرفتم قرار نبود شهر اومدنمون با عملم نزدیک به هم باشه دیگه خونه خوبی پیدا شد از دستش ندادیم

از روزی که اومدیم مادرشوهرم یکسره دو بهم زنی میکنه

هزااار جور حرف از زبون دیگران میزنه که چرا رفتی چرا زنت عمل کرده

شوهرم خییلی دهن بینه

فک کردم تا دیشب لیلی مجنون امروز فقط یه لحظه اونو دیده الانم زندگیمون جهنمه تا جایی که میگه طلاقت بدم راحت شدم

دقیقا تا دیشب میگفت منو چقدر دوست داری 

تو عزیزمی من دوستت دارم 

الان شده دشمن خونیم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدالعنت کنه کسی که توزندگی دیگران دخالت میکنه

الهی امین

من گاهی به مادر بودنش شک میکنم چون هیچوقت نشده خوشی ما رو بخواد تا اونجا بودیم هر روز جنگ داشتیم حالا که خلاص شدیم هر روز یه توطئه 

عزیزم هر روز همینو میگم ولی هر روزی که میاد یه داستان دیگه تا شوهرم آروم میشه باز یه آتیش دیگه میند ...

یه بار بگو باشه تمام مهرم رو بده یا خونه رو بزن ب نامم برو طلاق بده.الکی آماده شو بگو بریم دادگاه پاشو بریم زود باش. تو مثل اینکه میخوای با ننت زندگی کنی. پاشو بریم. اونجا هم رفتی نترس بگو خودش گفته میخوام طلاقت بدم. اینجوری تکلیفت مشخص میشه. یا میترسه میشینه سر جاش و به خودش میاد یا....

گویند سر انجام ندارید شما & مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم :)
یه بار بگو باشه تمام مهرم رو بده یا خونه رو بزن ب نامم برو طلاق بده.الکی آماده شو بگو بریم دادگاه پا ...

نه من آدم اینکارم که اگه بودم این اصلا جا نمیزنه

دوست داشتنش دروغه واسه همین مطمئن باش حتما این کار رو میکنه

آدمی که زنشو دوست داشته باشه میگه هیچی نمیدمت عرضه داری برو بگیر ميندازم بیرون به نظرم همون دوستت دارمی که میگه راسته؟ 

یه بار بگو باشه تمام مهرم رو بده یا خونه رو بزن ب نامم برو طلاق بده.الکی آماده شو بگو بریم دادگاه پا ...

ای کاش ترس داشت

خیلی خیلی کله شقه

فقط از خدا مرگ مادرش میخوام

توروخدا نگین نفرین نکن اینایی که گفتم یه صدمش نبود

نه من آدم اینکارم که اگه بودم این اصلا جا نمیزنه دوست داشتنش دروغه واسه همین مطمئن باش حتما این کار ...

تو خودتو وابستش نکن.

بگو باشه برو هر کاری خواستی بکن ولی تمام حقوقمو ازت میگیرم.

گویند سر انجام ندارید شما & مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم :)

مبارک باشه خونه جدید وبینی جدید

خودتودرگیربقیه نکن اهمیت نده به حرفاش باشوهرت صحبت کن واز محبت سیرش کن نزار حرف بقیه روش تاثیربزاره

میشه بگی پیش کدوم دکترعمل کردی عزیزم؟

یاد خدا آرام بخش زندگیمه❤عاشقتم خداجون