یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
دختردوستم اینجوری بود تو همین سن و سال، سعی میکردن به گریه نندازنش الان 4ونیم 5 سالشه میگه دیگه خوب شد اگه دکترا چیزی پیدانکردن خداروشکر ان شالله به مرور که سنش میره بالا خوب میشه❤️
دختر خاله منم همینطور بود وقتی بچه بودیم بازی میکردیم خالم خیلی مراقبش بود ک اذیتش نکنیم گریه کنه چون یهو غش میکرد کبود و سیا میشد نفسش میرفت الان ماشالاه خانمیییی شده خوبم شده هیچ اثری نیس دیگ
بچه یکی از اقوام ما وقتی گریه میکردنفسش گیر میکرد جوری که لب هاش کبود میشد.وقتی این جوری میشد فک کنم توی صورتش فوت میکردی دوباره نفسش برمیگشت.ولی یادم نیست چیکار کردن خوب شد.الان که بزرگ شده کلا خوب خوب شده...