2777
2789

توحاملگی بندناف افتاده بود گردنش حالا3سالشه محکم که گریه میکنه نفسش کلا قطع میشه 1بار بردیم بیمارستان احیاش کردیم بعداون هم هربار اتفاق افتاده گذاشتم زمین ازبینیش فوت کردم شکمشو فشاردادم نفسش برگشته میترسم ازین وضع یه بار زبونم لال... کسی بچش اینطوری شده واینکه تاکی درس میشه خیلی دکتربردم نوارمغزم گرفتم خداروشکر مشکل خاصی نشون نداده ولی علتشو نمیتونم پیداکنم

همیشه روزگار بامن ساز مخالف زد

اصطلاحا میگن گره ایی خوب میشه به مرور زمان نزار گریه کنه که به اون حدبرسه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راهش اینه که نزاری گریه کنه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

دختردوستم اینجوری بود تو همین سن و سال، سعی میکردن به گریه نندازنش الان 4ونیم 5 سالشه میگه دیگه خوب شد اگه دکترا چیزی پیدانکردن خداروشکر ان شالله به مرور که سنش میره بالا خوب میشه❤️

یعتی وقتی گریه میکنه ریسه میره  کبود میشه

پسرمنم اینطوری بود یه دکتر بهم گفت بچه از لوس بازی اینکارو مزکنه اگه یبار دیگه تکرار کرد بهش محل نده بذار تکرار نکنه

ولی شما میگی نفسش میره ☹

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

دختر خاله منم همینطور بود وقتی بچه بودیم بازی میکردیم خالم خیلی مراقبش بود ک اذیتش نکنیم گریه کنه چون یهو غش میکرد کبود و سیا میشد نفسش میرفت الان ماشالاه خانمیییی شده خوبم شده هیچ اثری نیس دیگ 

یعتی وقتی گریه میکنه ریسه میره  کبود میشه پسرمنم اینطوری بود یه دکتر بهم گفت بچه از لوس بازی ا ...

اره کلا نفسش داد زدم همه ریختن فک کردم خدا نکرده کلا تموم شد

بچه یکی از اقوام ما وقتی گریه میکردنفسش گیر میکرد جوری که لب هاش کبود میشد.وقتی این جوری میشد فک کنم توی صورتش فوت میکردی دوباره نفسش برمیگشت.ولی یادم نیست چیکار کردن خوب شد.الان که بزرگ شده کلا خوب خوب شده...

boy
دختردوستم اینجوری بود تو همین سن و سال، سعی میکردن به گریه نندازنش الان 4ونیم 5 سالشه میگه دیگه خوب ...

درمان خاصی براش کردن؟