2777
2789
عنوان

بیاین از بدترین تیکه هایی که خونواده شوهر بهتون انداختن بگین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 14232 بازدید | 277 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه هفتس باشوهرم قهرم دیروزم تولدش بودولی بازم باش آشتی نکردم.تمام مدتی که خونس همش دعواراه میندازه چرا خونه مرتب نیست حالا خونه درحد معقوله ها یه دونه اسباب بازی ببینه دعوای حسابی راه میندازه منم عصبی میشم بحثمون میشه

۳تا بچه دارم همش شاکیه تو شوهر داری بلد نیستی (منظورش رابطه جنسیه)فقط به اون فکر میکنه انتظار داره ۲۴ ساعت بشینم آقارو با سه تا بچه راضی کنم .انگار بیکارم یا فکر کرده رباتم.اصلاهم محل بچه ها ومن نمیده فقط به خودش وچیزی که میخواد فکر میکنه پسرم (۷سالشه)میره پیشش بشینه با یه لحن خیلی بدی بش میگه برو اونور برو پیش من نیا اینهمه جااصلا بشون محبت نمیکنه تا میان پیشش پرتشون میکنه اونور هفته ی پیش هم همینکارو کرد من باش قهر کردم حالا بگید من چیکار کنم ازدستش خسته شدم

وا خانم نترسونم😐چ دیر کردنی اخه از الان دوا دکتر ن تنبلی دارم ن چیزی ازمایش همسرمم عالی بوده همین ا ...

والا نترسوندم اینقدر از این مورد ها هم تو بیمارستان هم تو فامیل پیش اومده ک فقط گفتم ک بدونید

مگه شما فرزندی دارید الان؟

من یه هفتس باشوهرم قهرم دیروزم تولدش بودولی بازم باش آشتی نکردم.تمام مدتی که خونس همش دعواراه مینداز ...

عزیزم اگه همسرت ادم بدیه و به بچه هاتون اهمیت نمیده چرا سه تا بچه اوردی؟

خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏
عزیزم اگه همسرت ادم بدیه و به بچه هاتون اهمیت نمیده چرا سه تا بچه اوردی؟

ببین مگه من عقلم کمه سه تا بیارم دوتای دیگه ناخواسته بوده.بعد ببین ۵۰ درص خوبه ۵۰ درصد بده نمیدونم چیکارکنم😔

کار خوبی کردی منم خواهرشوهرم تو خانواده شوهرم ازهمشون بدتره باهاش قطع رابطه کردم عفریته رو

این مجرده هروقت میرم خونه مادرشوهرم ریخت نحسشو میبینم

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎
من یه هفتس باشوهرم قهرم دیروزم تولدش بودولی بازم باش آشتی نکردم.تمام مدتی که خونس همش دعواراه مینداز ...

چرا اینجوریه.. یه بار که خیلی حالش خوب بود بشین منطقی باهاش صحبت کن.. براش توضیح بده که با ۳تابچه نظم خونه مثل قبل نیست.. بهش بگو اینکه بچه هارو از خودش دور کنه و محبت نکنه تو آینده بچه ها تاثیر میذاره همچنین تو روحیشون

بگو ما به محبتت احتیاج داریم

یکم باسیاست باهاش برخورد کن.. رامش کن

انشاالله حل بشه مشکلت عزیزم خیلی ناراحت شدم

انشالله ممنون عزیزم 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
اسم الت تناسلی مردانه اورده چیزی نگفته؟  @نی_نی_یار_3     نی نی یار لطفا این کارب ...

بروبابا

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜
این طعنه رو به تو نزده.در واقع  طعنه به خدا زده العیاذ و بالله و خودش نمیدونه!  چون خداس ب ...

خیلی طعنه شنیدم خیلی اما خدا داده مریضی رو خودش درمون هم میده وداده و من الان دارم خوب پیشم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔