2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هدفت خدمت و درمان مردمه آره می ارزهببین هدفت از پزشک شدن چیه عزیزم

راستش علاقه دارم ولی فکر میکنم سختیاش وسط راه پشیمونم کنه فقط بخاطر تعهدی بودنش و محدودیت هاش اینو میگم وگرنه روزانه که برام به اندازه یه دنیا ارزش داره

البته کنکور ندادم هنوز میخوام برای سال بعد شرکت‌ کنم

منم همینو میگم ولی امسال خیلیا رفتن میگم شاید من اشتباه فکر میکنم وگرنه چطور این همه ادم راضی شدن بر ...

باید ببینی تو حالت با چی خوبه بعدشم هنوز که کنکور ندادی ایشالا همون روزانه رو قبول میشی هدفت رو کوچیک نکن و به چیز دیکه ای فکر نکن

خدایا لطفا...🌱

راستش علاقه دارم ولی فکر میکنم سختیاش وسط راه پشیمونم کنه فقط بخاطر تعهدی بودنش و محدودیت هاش اینو م ...

خب حالا وقت داری

هدفت رو مشخص کن.

خودتو بشناس و علایقت و ظرفیتت رو مشخص کن.

تکلیفت راحت معلوم میشه!

مثلا کسی که فقط واسه پرستیژ میخواد بره و علاقه به کمک به مردم نداره قطعا براش خوب نیس..

ببین خودت چطور آدمی هستی💪💖

باید ببینی تو حالت با چی خوبه بعدشم هنوز که کنکور ندادی ایشالا همون روزانه رو قبول میشی هدفت رو کوچی ...

خیلی بعید میدونم روزانه بیارم بخاطرهمین باید خودمو از الان اماده هرچیزی کنم متاسفانه

خیلی بعید میدونم روزانه بیارم بخاطرهمین باید خودمو از الان اماده هرچیزی کنم متاسفانه

اتفاقا الان داشتم درهمین باره تحقیق میکردم و مطلب میخوندم و اموزش می دیدم

من ۱۲ تجربی و پزشکی فردوسی دوس دارم

ولی همش‌ با خودم میگم نمیشه و ...

الان فهمیدم شدن یا نشدن به من بستگی داره نه چیز دیگه ای اگه من همونقدر به خواسته ام ارزش بدم و به اندازه ارزشی که دادم تلاش کنم همونقدر بهره میگیرم

خدایا لطفا...🌱