2777
2789
عنوان

دعوای من و شوهرم جلو برادرزادم😔بیاین ببینین کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 44 پست
امروز مغازه رو دیدم خیلی شیک شده بود یهو با تعحب و شوخی گفتم وای چه خوشگل بشه کوفتش بشه چقدر هزینه گ ...

سوال من اینه ک چراااااا رو میدی ب این شوهر ک اصلا دهنشو باز کنه

چ رسد ب توهین ب تووووو

اونم بعد سههههه باررررر هرزپریدن

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
امروز مغازه رو دیدم خیلی شیک شده بود یهو با تعحب و شوخی گفتم وای چه خوشگل بشه کوفتش بشه چقدر هزینه گ ...

چرا داری با همچین فردی زندگی میکنی ۳ بار خیانت کافی نیس برای اینکه متوجه بشی آدم زندگی نیس تازه روی تو ایراد میزاره که ذهنت کثیفه 

لطفا کاربر آقا به هیچ عنوان ریپلای و لایک نکنه به هیچ عنوان.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد بچه ها من شوهر خودمو میشناسم همش چشمش دنبال زنای بی حجابه هرجا چنتا خانم هستن همش در پی اینه بره باهاشون گرم بگیره و خودشو قاطی حرفاشون کنه

ولی منو به زور وادار میکنه چادر بپوشم نمیذاره لباسای مورد علاقمو بپوشم نمیذاره هیچ هزینه ای برای زیباییم بکنم.منم آتیش میگیرم از اینهمه ظلمش😭

من قبول دارم ذهنم خراب شده روحم خراب شده ولی همش تقصیر اون بود

بعد یهو جلو برادرزادم گفت اره من میخواااام زن بگیرم من هزار تا رفیق زن دارم

منم گفتم تو منم به زور زنت شدم کی زن تو میشه

سوال من اینه ک چراااااا رو میدی ب این شوهر ک اصلا دهنشو باز کنه چ رسد ب توهین ب تووووو اونم بعد سه ...

وای امضات 💛💛❤💙💙💚 چه حس خوبی بهم داد فک کنم قبلا هم بهتون گفتم 

بعد بچه ها من شوهر خودمو میشناسم همش چشمش دنبال زنای بی حجابه هرجا چنتا خانم هستن همش در پی اینه بره ...

واسه چی تو همچین زندگی ای موندی

وای امضات 💛💛❤💙💙💚 چه حس خوبی بهم داد فک کنم قبلا هم بهتون گفتم 

قربونت برم😍😘خوشحالم❤❤

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
خیلی انرژی مثبتی روانشناس نیستی؛ ؟؟

سعی میکنم مثبت باشم خیلی. مرسی ک میگی بهم ک میفمم نتیجه داده...

ن ولی کارشناسی روانشناسی دارم😁❤

چه خیانتی کرده ؟مچشم گرفتی ؟به خودش ثابت شده ، پس چرا شوهرت طلبکاره 

تلفنی و میامکی صحبت کرده بود‌گفت تفریحی بوده من تو رو با دنیا عوض نمیکنم.چون پر روعه ادمای خبانتکار روشون زیاده