2777
2789
عنوان

دعوای من و شوهرم جلو برادرزادم😔بیاین ببینین کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نمیتونم دو تا بچه دارم نابود میشن 

شما هم به خودت برسین بذارین حسرتتونو بخوره

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
بچه ها طلاق نمیتونم بگیرم هرچند که اموالش زیاده و میتونم کل مهریه مو بگیرم ولی دو تا بچه کوچیک دارم ...

عزیزم درکت می کنم 🥺

دارم دختر خوبی میشم😏 /: █████████████] 99%✘Èrror✘ نشد که😒! حالا دفعه بعد😏
سعی میکنم مثبت باشم خیلی. مرسی ک میگی بهم ک میفمم نتیجه داده... ن ولی کارشناسی روانشناسی دارم😁❤

تو کل عمرم نیاز داشتم کسی این حرفارو بهم بزنه عطش داشتم بشنوم  ولی همیشه گیر آدمای سرد و بی احساس افتادم 😢 

لطفا کاربر آقا به هیچ عنوان ریپلای و لایک نکنه به هیچ عنوان.
شما هم به خودت برسین بذارین حسرتتونو بخوره

خب درد من همینه که نمیذاره به خودم برسم.انقدر ذهنش کثیفه حتی تو خونه میگه روسری بپوش نکنه کسی از شیشه های بالایی تو رو ببینه

منم از این مییوزم که خودش چشمش هرز میره ومنو کرده زیر چادر که همون زنا بهم بخندن😔

بچه ها طلاق نمیتونم بگیرم هرچند که اموالش زیاده و میتونم کل مهریه مو بگیرم ولی دو تا بچه کوچیک دارم ...

خب اگه بتونی در حد پول یه خونه ازش بگیری بعد جدا بشی با بچه هات زندگی کنی نمیتونی این کارو بکنی

لطفا کاربر آقا به هیچ عنوان ریپلای و لایک نکنه به هیچ عنوان.
خب درد من همینه که نمیذاره به خودم برسم.انقدر ذهنش کثیفه حتی تو خونه میگه روسری بپوش نکنه کسی از شیش ...

مقابلش وایستین قوی

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
خب اگه بتونی در حد پول یه خونه ازش بگیری بعد جدا بشی با بچه هات زندگی کنی نمیتونی این کارو بکنی

انقدری داره که مهریه مو اجرا بذارم همه ره اندازه مهریه ام اموالش توقیف کنن بهم بدن.ولی بچه هامو چکار کنم پسر بزرگم ۶ سالشه تا فرایند طلاق طی بشه و ...میشه ۷ سالش و دیگه حضانتش با پدرشه از طرفی بچه هام پدرشون خیلی دوس دارن نمبخوام مجبور بشن با یکیمون زندگی کنن

مقابلش وایستین قوی

امروز گفتم تز این ببعد منم میخوام مثل اونا دلم پاک بشه 

بعد بدون چادر زدم بیرون ولی مطمئنم نمیذاره برای همیشه چادرمو بردارم امروزم نخواست یهو آتیشی بشم

امروز گفتم تز این ببعد منم میخوام مثل اونا دلم پاک بشه  بعد بدون چادر زدم بیرون ولی مطمئنم نمی ...

جلوش وایستین اهمیت ندین بهش

عزیزم هر جور دوس داری بپوش 

میگی نمیخوای طلاق بگیری خب نگیر

ولی اقلا یه بار برا طلاق اقدام کن که بترسه و به غلط کردن بیفته نمیخواد تا آخر مسیر طلاقو بری فقط همون کارای اولیه و شکایت بکن اگه معذرت خواهی کرد بگو  با شرط و شروط منصرف میشم هر شرطی که میدونی براش بزار

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
تو کل عمرم نیاز داشتم کسی این حرفارو بهم بزنه عطش داشتم بشنوم  ولی همیشه گیر آدمای سرد و بی احس ...

ببخش عزیزم دیروز تو سایت انلاین نشدم 

من لیسانسم روانشناسیه 

زیاد حالیم نیس😅در حد چند خط درسی ک خونده باشم فقط...

فقط یه چیزو میدونم اینه ک خودتو اینقد دوس داشته باش ک محتاج محبت بقیه نباشی

همه محبت رو دوس دارن ولی نباید احتیاج بشه

اعتماد ب نفستو بالا ببر برا خودتوزندگی کن خودتو دوس داشته باش

اینم یادت باشه ک همه ادمای دور و برت ب بودنت محتاجن و با وجود توعه ک زندگیشون میچرخه😉❤

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰