2777
2789

به چه هدفی میخواین کلیپ بسازین عزیزجان؟ کجا قرارش بدین؟ به کی نشون داده بشه؟

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بستگی به مخاطبتون داره، اینکه محتوای پیج تون چی هست، ممکنه طنز، اجتماعی، بازیگران و رازهای زیبایی و جوانی براشون جذاب باشه.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
خب بستگی به مخاطبتون داره، اینکه محتوای پیج تون چی هست، ممکنه طنز، اجتماعی، بازیگران و رازهای زیبایی ...

از این کلیپ های کوتاه مثل نیکا، مهدیس، محمد متن، ولی تو.چه سبکی باشه،!؟ نمیدونم 

از این کلیپ های کوتاه مثل نیکا، مهدیس، محمد متن، ولی تو.چه سبکی باشه،!؟ نمیدونم 

متاسفانه من هیچ کدوم از این افرادی که نام بردید رو نمی شناسم، سن و سالم کمی از این کارها گذشته، به صورت کلی چون کمی از بازاریابی اطلاع دارم این موارد رو خدمت شما عرض کردم. محتوای کلیپ تون اگر خیلی تکراری یا مشابه سایرین باشه به سختی ممکنه وایرال بشه و بتونید کسب درامد کنید، ببینید چه ایده خلاقانه یا ارزش افزوده ای میتونید براش داشته باشید.