2777
2789
آره اتفاقا گوش دادم میخواستم ببینم یعنی واقعیت داره و با لیزر بر نمیگرده دیگه 

خیلی با اطمینان حرف میزد  ولی گفت بعدشم باید ورزش و حرکات پیشگیری کننده انجام بدن ، اگر کارشون همش نشسته یا ایستاده است...

انشالله برای شما با لیزر کاملا خوب بشه 🙏🏻

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم 😘 😘 😘 😘 

فدات🥰😘😘🥰

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

من خالم واریس داشت میرفت پیش دکتر هندسی برای درمانش

میگفت با تزریق و اینا براش درمان کرده من بعدا یه مطلبی خوندم اسمشو زده بود اسکلروتراپی فک کنم

خاله من که خیلی راضی بود. حالا شمام خواستی اقدام برای درمان کنی حتما برو پیش یه دکتر واریس خوب 

سلام پدر شوهر من واریس شدید داشت و کلی درمان خانگی انجام داد و از جراحی هم می ترسید. آخرش یکی از دوستام گفت یه کلینیکی هست که درمان واریس با لیزر انجام میده. ما هم پدر شوهرمو بردیم اونجا. بعد از دو جلسه خوب شد. اسم کلینیکه مرکز تخصصی ماهورا توی تهرانه شماره تلفنشونم اینه 02126372041

اره پای بابای من عین روز اولش شد

سلام روزتون بخیر...الان بعداز گذشت 2سال واریس پدرتون برنگشته؟؟؟خیلی لطف میکنید اگر جوابم رو بدید❤❤❤

ببین یه چیزی بگم    😉                                             به تهش فکر نکن چون‌ ممکنه برسی‌ به غصه  🙆            تهِ زندگی‌ به این قشنگی می‌رسی‌ به مرگ🙇                    تهِ یک روز خوب ممکنه برسی‌ به شبی‌که برات سرشار از فکر و خیال‌ باشه... 🙇                                                پس از حس‌ و حال ‌الانت لذت ببر😍