2777
2789

سلام دوستان میخوام دخترمو از پوشک بگیرم 

دو سال و سه ماهشه

چطوری و از کجا شروع کنم

لطفا هر کی تجربه شو داره راهنمایی کنه

پسرم یکسال و هفت ماه داشت میرفت پشت در دستشویی پوشکشو میکشید چون از دوماهگی هروقت پوشک عوض میکردم میبردم دستشویی میشستمش،،، برا از پوشک گرفتن شورت خریدم بدش میومد نپوشید، مدام میبردمش دشتشویی هر رب ساعت یبار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قصری ول کن چون دوباره باید ازونم ترکش بدی 

هر یربع ببر دستشویی تند تند هر بار ک جیش کرد ی برچسب بزن کلی تشویق و خوراکی و... 

از شورت آموزشی هم استفاده کن 

و دیگه اصلا پوشک نکن پوشکو قایم کن بگو پوشک دیگه رفت خونشون 

مینا قری هستم
چند روز طول کشید از پوشک بگیرینش؟

بیست روزی شد، دیگه بعدها در دستشویی پیش میذاشتم خودش میرفت دستشویی و خودشو میشست وقتی میومد شلوارشو میداد بپوشم میفهمیدم رفته دستشویی، ولی پی پی میکرد صدام میزد، ولی از وقتی روی سنگ میشینه دستش به شیلنگ نمیرسه برای جیشش هم صدامون میزنه، و البته اولش خیلی دوست داشت بره دستشویی الکی شلوارش درمیاورد میرفت، الان که نزدیک سه سالشه یوقتی خییییلی خودشو فشار میده حوصلش نمیذاره بره ولی دیگه سنش مناسبه دیرم بره خراب نمیکنه

روی قصری هم اصلا ننشست دوست نداشت