2777
2789
عنوان

شربت آلبالو

140 بازدید | 17 پست

خانما دو کیلو آلبالو گرفتم با دو کیلو شکر میخوام شربت آلبالو درست کنم مثل همون مربا باید درست کنم چقدر آب بریم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه مرسی

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺
اب نباید بریزی ک باید ۲۴ ساعت البالو و شکر بریزی داخلش بزاری تو یخچال بمونه خودش اب میندازه

برا مربا مگه اینکارو نباید بکنیم من شنیدم برا شربت باید بهش آب اضافه کنیمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم من هرسال میپزم.ببین دوکیلو البالوتو هستشو بگیر بشورش بعد شکرتو کاملا بریز روش تک یه ظرف بزرگ یه شب تا صب یا ۸ ساعت بزار دریخچال بمونه خودش اب میندازه بعد بزارش روگاز شعله کم یه استکان اب بده و بزار جوش بیا کفش رو هم نگیریا رنگ شربتته.بعد بیس دیقه خاموش کن که البالوت قرمز بمونه .ابش میشه شربت تفالش مربا

گلم من هرسال میپزم.ببین دوکیلو البالوتو هستشو بگیر بشورش بعد شکرتو کاملا بریز روش تک یه ظرف بزرگ یه ...

مرسی گلم کفشو نگیرم بد رنگ نمیشه؟؟ بعد اون تفاله هاش خیلی بد نمیشه؟؟ ی ذره از آب مربا ها بریزم روش؟

برا مربا مگه اینکارو نباید بکنیم من شنیدم برا شربت باید بهش آب اضافه کنیمم

خب با درست کردنش جفتش بدست میاد دیگه 

من ۵ کیلو البالو گرفتم با همون اندازه شکر قاطی کردم گذاشتم تو یخچال موند قشنگ اب انداخت بعد گذاشتم رو گاز اروم اروم جوش خورد تا قوام اومد و از صافی ردش کردم ،ابش موند سفت تر شد ،شد شربت ،تفالشم با یکم از ابش قاطی کردم شد مربا

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده پُر غُصه مهارت دآرم.🙃 
مرسی گلم کفشو نگیرم بد رنگ نمیشه؟؟ بعد اون تفاله هاش خیلی بد نمیشه؟؟ ی ذره از آب مربا ها بریزم روش؟

کفشو حتما حتما حتما باید بگیریاااا 

وگرنه شکرک میزنه و رنگش بد میشه ،شایدم کپک بزنه

ن اتفاقا تمام رنگش اون کفسه ولی بازم میگم نزاری بمونه روگاز تا جوش اومد یه ربی بیس دیقه بعد خاموشس کن.اره از شربتت یکم بده توشیشه مرباهات

چرا مال من نزد بزار عکسشو بزارم.بگیره شربتش واقعا بدرنگ میشه 

من‌گرفتم اتفاقا شربتش خیلیی خوب درومد 

برادرشوهرم دو روزه همرو تموم‌کرد انقدر خوشش اومده بود