2777
2789
عنوان

دلم گرفته

174 بازدید | 8 پست

از وقتی فهمیدم همسرم دوباره بهم خیانت کرده دیگه دلم باهاش صاف نمیشه خیلی سعی میکنم به روی خودم نیارم اما بازم تو رفتارم پیدا ست

یه جوریم انگار دفعه که ازش خیانت دیدم

بگید چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با کسی رابطه داره

عزیزم فقط مطمئن باش تو ایرادی نداری و مبادا یه وقت مثل بعضی خانوما با خودت بگی من مقصر بودم ک رفته با شخص دیگ و.....

من شرایط شما رو نمی‌دونم اینک توانایی ادامه زندگی رو دارین یا میخاید جدا بشین فرزند دارید یا نه و..... توصیه ام بهتون اینه حتما با یه مشاور درمیون بزارید و با سکوت از کنارش نگذرید

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
عزیزم فقط مطمئن باش تو ایرادی نداری و مبادا یه وقت مثل بعضی خانوما با خودت بگی من مقصر بودم ک رفته ب ...

به جدایی اصلا فکر نمیکنم چون برای اینکه زندگیم به اینجا برسه خیلی سختی کشیدم بخاطر همسرم با همه خانواده م جنگیدم اما این روزا همش بخودم میگم شاید بخاطر اینکه بچه دار نمیشم به خودش اجازه میده که هر کاری بکنه منم نباید حرفی بزنم

به جدایی اصلا فکر نمیکنم چون برای اینکه زندگیم به اینجا برسه خیلی سختی کشیدم بخاطر همسرم با همه خانو ...

بنظرمن خیانت هیچ توجیهی ندارد و شما با چند تا دوا درمون انشالله میتونید بچه دار بشین 

اصلا ب روش نیاوردید ک خیانت کرده؟

بنظرمن خیانت هیچ توجیهی ندارد و شما با چند تا دوا درمون انشالله میتونید بچه دار بشین  اصلا ب ر ...

بخدا تمام تلاشم میکنم که به روش نیارم اما گاهی واقعا کم میارم

دیگه خسته شدم بعضی وقتا به خودم میگم کاش هیچی نداشتیم اما خیانت نمیکرد

بخدا تمام تلاشم میکنم که به روش نیارم اما گاهی واقعا کم میارم دیگه خسته شدم بعضی وقتا به خودم میگم ...

الهی بگردم 

خیلی سخته واقعا انشالله خدا ب دلت و زندگیتون آرامش بده