2777
2789
عنوان

تصویربردارم گفت یا ساقدوشها شال شلوارشونو دربیارن یا نمیگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساقدوش من شلوار و ربدوشامبر و توربان داشت اگر عقلت برسه چیزایی شکیل تر از مانتو و شال هم هست وقتی از ...

درست حرف بزن بیشعور اولا که اگه اینقدر عقب مونده ای به کسی که خارج تهرانه میگی شهرستانی دیگه برا عقلت متاسفم دوما کسی که از ۵ نسل قبلش تو زعفرانیه تهران و فرمانیه و شمرون زندگی کردن و الان هم اکثرا تو آمریکا و ...هستن برگردی بگی از دهات اومدی خیلی خنده داره 🤣🤣🤣بالا شهر تهران بیای خونه های مارو ببینی کف و خونه قاطی میکنی

بعدشم خر خودتی فیلمبردار داریم تو خانواده هیچ فیلمبرداری اینجوری رفتار نمیکنه... مگر اینکه پشت کوه موندید خودتون و فیلمبردار ....در کل آدم بی لیاقت و مزخرفی هستی فیلمبردار خوب بهت گفته اگر هم گفته میدونسته چه عقب مونده ای هستی 🤝🤝🤝

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

خانم شهری کی با اون سبک لباس توربان میذاره ،مگه مجبورید وقتی شرایطش ندارید

بابا این از اون تازه به دوران رسیده هاست یک استایل خز زدن برا ساقدوش که تصورش وحشتناکه...... میدونی آدما عقده ی چیزایی رو دارن به دیگران نسبت میدن مثلا دیدی چند بار برگشت به من گفت دهاتی ؟معلومه خودش تو این زمینه عقده داره وگرنه اصل ربطی نداشت اینجوری بگه من از چند نسلم تو تهران بودیم ولی هیچ موقع توهین نمیکنیم به کسی که شهرستانی یا دهاتی هستش این خانم به عنوان توهین استفاده میکنه دهاتی بودن رو که عین بی فرهنگیه و مهم اصالته از همین جا دم همه روستایی هاگرم

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

دیگه وقتی درین حد اپن مایند هستین که ساقدوش مرد میارین تو مجلس زنونه توقع این درخواستای غیر اخلاقیم داشته باشید

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

بابا این از اون تازه به دوران رسیده هاست یک استایل خز زدن برا ساقدوش که تصورش وحشتناکه...... میدونی ...

کاملا باهات موافقم ،تهرانی اصیل بندرت پیدا میشه الکی نیست چندروز تعطیلات تهران خلوت میشه همه میرن شهرهاشون،مهم ذات وشخصیت آدم حالا برای هرجا باشه ،استایلش هم بیشتر بدرد خز پارتی میخورده انگار مجبورن

یعنی چی ربدوشامبر و شلوار و شال؟ این چه تیپی بوده؟ برای چه مراسمی؟ 😶

🤣🤣🤣🤣

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
یعنی چی ربدوشامبر و شلوار و شال؟ این چه تیپی بوده؟ برای چه مراسمی؟ 😶

یاد نقی و پنجعلی افتادم که رفته بودن استخر مواد زده بودن

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

بله

بو از جفتشونم شکایت کن پولتو بگیر

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜