2777
2789
آره از اینجور چیزا هم هست. ولی خب طبیعی هم پیامدهای خودشو داره دیگه... حالا من طرفدار هیچ کدومشون نی ...

موفق باشی ...بدن تا بدن و شرایط تا شرایط فرق میکنه ...من از فیزیولوژیک واقعا راضی بودم خداروشکر

آره از اینجور چیزا هم هست. ولی خب طبیعی هم پیامدهای خودشو داره دیگه... حالا من طرفدار هیچ کدومشون نی ...

سزارین انقدر خوبه . والا من هر چی متخصص زنانم دور و برم دیدم همه سز شدن . فک کردی یه روز درد میکشن بعد بچه میارن؟توی اکثر زایمانهای طبیعی هم اون قسمتو برش میزنن و بخیه میزنن .این خودش باعث نزدیکی دردناک برا بعدا میشه .البته ما به مراجعه کننده هامون نیگیم زایمان فقط طبیعی و مشاوره فرزند اوری میدیم . ولی خودمون از بچه دوم میترسیم و سز میشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم بپرسم حرف زدن دخترتون چطوره؟برادرزاده من یکماه کوچیکتر از دختر شماست فقط منو صدا میزنه هیچی ن ...

تقریبادوهفتس شروکرده حرف زدن همههه چی میگه 

ولی جمله بندی نمیکنه فعلا

اصلانگران نباشین منم نگران بودم مخصوصااطرافیان آدمومیترسونن ولی الان ماشالاشروکرده حرف زدن 

تقریبادوهفتس شروکرده حرف زدن همههه چی میگه  ولی جمله بندی نمیکنه فعلا اصلانگران نباشین منم نگ ...

ان شاالله .فقط ناراحت خودشم .بعضی وقتا حرف نمیزنه ناراحت میشه . پی پی هم که میکنه نمیتونه بگه دست میکنه توی پوشک پی پی رو بیرون میاره به مامانش نشون میده 😐معضلی شده😂😂😂😂😂

سزارین انقدر خوبه . والا من هر چی متخصص زنانم دور و برم دیدم همه سز شدن . فک کردی یه روز درد میکشن ب ...

طبیعی بنظرمن خیلی بده خواهرم ۲۰ساعتییی دردکشیدآخر۹سانت بازشده بودسزارین اورژانسی شددرواقع دوتازایمان کرد

چرا اولی رو سز کنی که بعد بخوای وی بک کنی که آیا بشه آیا نشه؟

از معاینه ها وحشت دارم..کلا خیلی از طبیعی استرس دارم.دوران بارداری همینجوریشم اسنرس داره وقتی آخرشم بخواد به طبیعی ختم شه ندونی به دنیا اومدنش چه زمانی و چطوریه و اصلا میشه یا مجبور میشی اخرش بری اتاق عمل... حس میکنم استرسش برام خیلی زیاده روی بچه امم تاثیر منفی میذاره...

بعدیارم فقط رو این حساب که احتمالا چون شناختم بیشتر شده استرسم کمتر شده به طبیعی فکرمیکنم. البته ترس از معاینه ام نمیدونم برطرف میشه تا اونموقع یا نه...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
دخترم روحیموشادمیکنه دست میزنه هورامیکشه شوهرمم شوخ طبع

😂😂😂😂 وای چه خوبببب .الهی که دلت همیشه شاد باشه . من که پسرم نق نق و بود اصلا خواب نداشتم همیشه خسته بودم .دیشبم نذاشت تا صبح بخوابم پادرد داشت 😭الانم خواب خوابم باید برم سرکار 

سزارین انقدر خوبه . والا من هر چی متخصص زنانم دور و برم دیدم همه سز شدن . فک کردی یه روز درد میکشن ب ...

والا منم اگه ۴تا بچه نمیخواستم واسه سز شدن دیگه شک نداشتم...جمله اخرتو متوجه نشدم.  اونجا که گفتیولی خودمون از بچه دوم میترسیم و سز میشیم. یعنی از طبیعی بعد سز میترسید؟؟ 

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
والا منم اگه ۴تا بچه نمیخواستم واسه سز شدن دیگه شک نداشتم...جمله اخرتو متوجه نشدم.  اونجا که گف ...

نه هم از بچه زیاد اوردن میترسیم هم از زایمان طبیعی . اگه کسی زایمان خوبی داشته باشه که اکثرا ندارن 

نه هم از بچه زیاد اوردن میترسیم هم از زایمان طبیعی . اگه کسی زایمان خوبی داشته باشه که اکثرا ندارن&n ...

نمیدونم والا. خدا کمک کنه