الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه که میتونید و در توانتون هست بچه زیاد خوبه ایشالا خدا ده تا بهتون بده😁
آره خودمم دوست دارم. فقط یکم با نحوه ی خروجش بعد ۹ماه مشکل دارم😫 اگه اون نبود حتما بیشتر می اوردم❤😁
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
والا من هر چی دیدم برش میزدن قدیم ندیم فعالیتشون زیاد بود الان از روز اول بارداری میخوابن . موردم بود که ربع ساعته راحته بچشو بدنیا اورد .البته من اطلاعاتم توی این زمینه مثل یه ماما نیست ولی دوستای مامایی هم که داشتم اینو تایید میکنن
چون نوزاد زير شش ماه بايد شير شب بخوره تا رشدش كامل بشه يكم كتاب مطالعه كنيد واسه تغذيه بچه
اتفاقن شیر باعث تولید انسولین و متوقف شدن هورمون رشد میشه ۳ماه سنش کم نیس ۱۲شب بخوره تا صبح نخوره مشکلی نیس اینکه شب زود بخوابه خیلی مهمه تو رشد هورمون رشد بین ساعت ۹تا۲شب ترشح میشه برای رشدشون خیلی مهمه ولی شیر بسته به اشتهای هربچه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب