2777
2789
قدم ۱۷۴وزنم قبل حاملگی اولم ۷۲بود ولی الان ۸۲ام 😭😭😭 البته دخترم۸ماهش بودبرگشتم به وزن قبلم ولی ...

حالا وقت هست بازم میتونی دوباره وزنتو کم کنی. مهمه اینه همتشو داری... خدا بچه هاتو نکه داره. دومیه رو خدا یه طور خاص برای زندگیتون خواسته❤

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین مگه چشه؟؟ منم میخوام سزارین کنم. اتفاقا ۴تا هم میخوام. از چنددکتر هم پرسیدم. گفتن اگه دکترت ...

ان شاالله بچه ت بدنیا اومد بعد که بهت اجازه دادن چیزی بخوری اول با اب شروع کن معدت اذیت نشه بعد خرما بخور هم خودت تقویت میشی هم شیر خوبی به بچت میدی

پسر منم تا دوماه و نیم دوبار در شب بیدار میشد ، بعد از اونم تا الان که ۴/۵ ماهشه ، ۱۱ که میخوابه ۵_۵/۵ بیدار میشه  . بعضی مواقع بیدار نمیشه ۶/۵ دیگه بزور بیدارش میکنم شیرمی م دوباره مییخوابه

سلامتی اونی که تو دلمون درخشید  
خدا بزرگه اگه واقعا اذیت نمی شی ۴ تا رو بیار ...حرفشون هم خدا میرسونه و  در کل آدم وقتی خانواده ...

اذیت که واقعازیادنمیشم واسه دوتاشون خداروشکریه شب بیدارنموندم کلابچه های آرومین ماشالاولی خب گرونی بیدادمیکنه میترسم 

ازپوشک گرفتین دخترتونو؟؟؟

۱۴روزمونده دخترم ۲ساله بشه همکاری نمیکنهاصلاااااا

ببین اگه بچه یکماه اول بعد از تولد وزنش اضاف شد این یعنی شیر خوبی داری . معمولا هفت روز اول وزن بچه ...

خیلی ممنون⚘⚘

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
اینجا با پارتی و زیرمیزی چنان قبول میکنن😒

اون که اره ولی بعضی از پزشکا میگن تو سزارین ۴ سقفشه و انجام نمیدن و توصیه نمیکنن بخاطر ریسک چسبندگی و اینا ...بعضی پولکیها که براشون هیچی غیر پول مهم نیست 

فک میکنی بعضی از پزشکا اصلا قبول نمیکنن 

خب اونا در توانمندی خودشون نمیبینن... 

اذیت که واقعازیادنمیشم واسه دوتاشون خداروشکریه شب بیدارنموندم کلابچه های آرومین ماشالاولی خب گرونی ب ...

الحمدالله...حقیقتا خداقوت😂😂

نه هنوز زوده برای دخترم... دوسال هم برای دختر شما زوده اگه همکاری نمی کنه نه خودتو اذیت کن نه اون رو تازه هم زایمان کردی بزار قوات برگرده ...از شیر گرفتی بزرگه رو؟