حتما ماست گویفندی تاثیر داره ولی میگی دخترمم اینطوری بوده. میشه قد و وزنتو بگی؟ من وزنم کمه حس ...
ربطی به کمبود وزن مادر نداره . هر چی بعد از تولد زودتر شیردهی رو شروع کنیم (مخصوصا ۶ساعت اول)شیر زیاد تر میشه و توی ۱۴ روز اول بچه وزن اضاف میکنه فقط سینه هاتو مرتب ماساژ بده و اینکه تا اخرین قطره که بچه شیر میخواد بهش شیر بده . اخرین قطره های شیر پرچرب تره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بین خواهربرادرام فقط بچه های من اینجورین همه حسودیشون میشه😂😂😂😂😂😂😂اگه شرایطش داشتم میاوردم ۴تا چون سزارینم ولی نمیشه همین دوتاروخرجش خدابرسونه جای شکرش باقیه تواین گرونی
هفته ی ۲۰۰فقط پول مای بی بی میدیم واسه جفتشون آخه دخترمم هنوزدوسالش نشده
ربطی به کمبود وزن مادر نداره . هر چی بعد از تولد زودتر شیردهی رو شروع کنیم (مخصوصا ۶ساعت اول)شیر زیا ...
ممنون حتما اینایی که گفتی رو رعایت میکنم ولی شیر زیادو نمیگم.درباره شیر غلیظ صحبت میکنم. این به چی مربوطه؟
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
بین خواهربرادرام فقط بچه های من اینجورین همه حسودیشون میشه😂😂😂😂😂😂😂اگه شرایطش داشتم میاوردم ۴تا ...
خدا بزرگه اگه واقعا اذیت نمی شی ۴ تا رو بیار ...حرفشون هم خدا میرسونه و در کل آدم وقتی خانواده رو گسترش میده بیشتر به فکر و نباشه و ان شاالله موفق میشه دختر من ۱۵ ماهشه هم چنان با شیر شب گیرم
نمیدونستم... ولی بازم از روی شفاف بودن یا پررنگ بودنش بعد دوشیدن میشه غلظتشو فهمید نمیشه؟؟
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
ممنون حتما اینایی که گفتی رو رعایت میکنم ولی شیر زیادو نمیگم.درباره شیر غلیظ صحبت میکنم. این به چی م ...
ببین اگه بچه یکماه اول بعد از تولد وزنش اضاف شد این یعنی شیر خوبی داری . معمولا هفت روز اول وزن بچه ممکنه کم بشه بعد شروع بشه به اضاف شدن مراقبت بچه هم ۳ تا ۵ روز داری و ۱۰ روزگی که تازه بچه میخواد رشد کنه و یکماهگی. این یه ماهگی برا سنجش قد و وزن و دور سر خیلی مهمه
از چنددکتر هم پرسیدم. گفتن اگه دکترت تمیز کارکنه ۶تا هم میتونی😁