2777
2789
عنوان

سزارین اختیاری

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 61 پست
دیروز تو حموم با کمرم محکم خوردم زمین دردش داره میکشتم حالا همش میگم با این همه درد چجوری زور بزنم ا ...

اصلا نترس طبیعی رو بدجور تدا بهت قوت و توانشومیده من قشنگترین روز تمام زندگیم بود

کسی قد من ترسو نیست

از آمپول الانشم میترسم

دخـتــرم بزرگترین دلخوشیمه❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خصوصی نمخاد فقط پول میخاد و هماهنگی بادکترت

من نامه یکی گرفتم دکترم معرفی کرد رفتم کشاره شدم نامه داد ولی خصچصی نرفتم چون گفت معلوم نیس تکمیلیتون بده یانه چون باید ماموربیمه ببینه که ترسیدیم نشه و کل پولو خودمون بدیم

شانسکی رفتم بیمارستان نامه دادم هیچی نگفتم به دکتره خود دکتره خداخیرشو بده برام تاریخ زد فقط گف ماتوصیه به طبیعی میکنیم حالاشمامیترسی هیچی.

تو دولتی زایمان کردم ازتاریخمم خیلی جلوتر دردم گرف و سزارین شدم ولی وسطا خی گیر میدادن میدیدن دکترخودشون امضا زده چیزی نمیگفتن

دکترخودمم هیچ فقژ خدا همشونوخیر بده

ایشالا شمام مث من بتونی راه پیداکنی

ممنکه فهمیدم نمشه یهفته کابوس میدیم غم داشتم میگفتم نمیارم طبیعی بمونه همون تو😄شکرخداشد

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

دکتر من برام نامه نوشت که قبلا تبخال تناسلی داشتم و فریز شده الکی، بیمارستان هم قبول کرد و اجازه داد سزارین شدم... واقعا در عجبم که چرا به مادر باردار استرس میدن مگه زوره که طبیعی بیاریم!!! سر سزارین هم به اندازه کافی اذیت میشه چه برسه به طبیعی

خب باید پنج سانت شده باشی تا بی حس کنن از اول نمیشه بلاخره زایمان درد داره سزارین هم درد داره 

نمیدونم فقط میگفت وحشتناک بوده دیگه چه کاریه اگه قراره بیحسی بخوره ادم همون سزارین بهتره