2777
2789
عنوان

سزارین اختیاری

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 61 پست
عزیزم چقد هزینه سزارینت شد؟

من بیمه تکمیلی داشتم ولی اگر اشتباه نکنم حدود 6 تومنی شد بهمن 99 زایمان کردم، ولی اینم بگم بعد زایمان بخصوص بعد از رفتن بی حسی درد های خیلی زیادی داشتم و تا چند روز ادامه داشت 

اره اگه قبول نکنن دیگه چاره ای نیست خواهر

خصوصی قبول میکنن چون اپیدورال هم هر بیمارستانی نیست دولتی که فکنم اصلن نباشه اینم هزینش بالاست منکه یعنی زایمان بزرگترین دغدغه زندگیم بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خصوصی قبول میکنن چون اپیدورال هم هر بیمارستانی نیست دولتی که فکنم اصلن نباشه اینم هزینش بالاست منکه ...

من باردار نیستم ولی تو اقدامم‌ از الان وحشت دارم ولی واسه من هیچ راهی نیست مجبورم طبیعی زایمان کنم

چرا راهی نیست؟ 

چون من ایران زندگی نمیکنم اینجا به هیچ عنوان قبول نمیکنن به دکترم گفتم گفت فکر سزارین نکن میگفت حتی منم بنویسم بری بیمارستان ببینن مشکلی نداری دکتر اونجا قبول نمیکنه مگر اینکه مشکلی باشه

من باردار نیستم ولی تو اقدامم‌ از الان وحشت دارم ولی واسه من هیچ راهی نیست مجبورم طبیعی زایمان کنم

خواهر شوهرم طبیعی زایمان کرده میگه باز طبیعی میارم من خودم سزارین کردم تا چهل روز دولا راه میرفتم بهش فکر نکن ادما باهم فرق دارن زایمان سخته چه طبیعی چه سزارین تازه سزترین خیلی عوارض داره من رو کمر دیگه نمیتونم بخوابم از بس درد میگیره من هی تو نت  خوندم از طبیعی ترسیدم تازه زایمان کردم چار پنج روزم سردرد شدید گرفتم خیلی بد بود 

چون من ایران زندگی نمیکنم اینجا به هیچ عنوان قبول نمیکنن به دکترم گفتم گفت فکر سزارین نکن میگفت حتی ...

الهی، از قبل بارداری و در طول بارداری فکر کنم از 3 یا 4 ماهگی به بعد یکسری تمرین ها و ورزش هایی هست که خیلی به راحت شدن زایمان طبیعی کمک میکنه شما که پیگیر هستین حتما این تمرین ها رو انجام بدید... ان شاء الله که ی نی نی ناناز خدا بهتون بده 💖

چون من ایران زندگی نمیکنم اینجا به هیچ عنوان قبول نمیکنن به دکترم گفتم گفت فکر سزارین نکن میگفت حتی ...

کدوم‌کشوری شما؟ تقریبا همه‌جا سزارین میکنن! از هلندی ها که گیرتر نیستند تو سزارین!

خواهر شوهرم طبیعی زایمان کرده میگه باز طبیعی میارم من خودم سزارین کردم تا چهل روز دولا راه میرفتم به ...

منم بعد زایمان سر درد هایی بدی داشتم عوارض بی حسی هست، واقعا زایمان سخته فرق نداره که چجوری باشه، و اینکه دقیقا به گفته دوستمون بدن ها با هم فرق دارن... بجاش سختیش تا یک ماه نهایت 40 روزه بعد که بچه کم کم جون بگیره و بهتون بخنده همه چی رو فراموش میکنید و تازه ممکنه به دومی هم فکر کنید😅😅

منم بعد زایمان سر درد هایی بدی داشتم عوارض بی حسی هست، واقعا زایمان سخته فرق نداره که چجوری باشه، و ...

وای اره خدا میخواد ادم یادش بره ولی من دیگه دوست ندارم برم اتاق عمل