2777
2789
عنوان

خانمهایی که دختر 12یا13ساله دارن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 49 پست
فدای تو عزیزم.ان شالله دختر شماهم شفا بده عزیزم.میشه بگی چیشده؟؟

ماجراش انقد طولانی هست وهرکلمه که مینویسم انگارخنجرزهرآلودمیکنن توقلبم 😔خیلیا منو اینجامیشناسن واسه خوب شدن دخترمم ختم برداشتن خداخیرشون بده

فقط اینو بهت بگم که دخترم توعمل ۶ ساعته ۳ عمل همزمان کردن هنوز کامل جواب نگرفتیم فقط دعا کنید معجزه بشه براش التماس دعا🙏🙏😭😭😭😭

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
اصلا دیر نیست تا ۱۶ وقت داره   شایدم‌ نمیگه من تا دوسال نمیگفتم دیگه اخرش داشتن میبردنم د ...

چرا اگه بشه فوری میگه چون دختر ترسوییه😄

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد همه دور پریود شدن من نه سالم بود پریود شدم😐😂

😅😅

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
ماجراش انقد طولانی هست وهرکلمه که مینویسم انگارخنجرزهرآلودمیکنن توقلبم 😔خیلیا منو اینجامیشناسن واسه ...

عزیزم.خدابزرگه خداشفاش بده.فقط خانم گل چجوری متوجه شدی که مریضه؟ پریودیش دیرشده بود؟

۱۵۸🥲

چه زود شدی حتما ارثیه‌.قدت خوبه 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
پس صبر کنین تا ۱۴ سال تموم بشه نرمالش ۱۴ ساله اکثرا این سن میشن

ممنون عزیزم❤

عزیزم.خدابزرگه خداشفاش بده.فقط خانم گل چجوری متوجه شدی که مریضه؟ پریودیش دیرشده بود؟

۱۳ سالش بود گه گداری دردش میومد میگفتم حتما میخواد بشه بعد بردم پیش متخصص فرستاد سونو وبدبختیایه من ازاولحظه که سونو رودادم شروع شد خدا سره بدترین دشمن هم نیاره😭😭😭😭

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
۱۳ سالش بود گه گداری دردش میومد میگفتم حتما میخواد بشه بعد بردم پیش متخصص فرستاد سونو وبدبختیایه من ...

خیلی ناراحت شدم انشالله بحق امام زمان خدا  شفای عاجل عنایت کنه .خدابزرگه توکلت به خداباشه  .کنجکاو ونگران شدم راستش 

مشکل دخترگلت مادرزادیه عزیزم؟

۱۳ سالش بود گه گداری دردش میومد میگفتم حتما میخواد بشه بعد بردم پیش متخصص فرستاد سونو وبدبختیایه من ...

😞😞خداشفاش بده عزیزم.ان شالله دلت آروم بشه.توکل به خدا

خیلی ناراحت شدم انشالله بحق امام زمان خدا  شفای عاجل عنایت کنه .خدابزرگه توکلت به خداباشه   ...

فدات شم مهربونم ان شاءالله وبه لطف دعاهای شما نی نی سایت ی های عزیز که خیلی شرمنده م میکنید❤

بله مادرزادی رحمش ناقص بوده😔

😞😞خداشفاش بده عزیزم.ان شالله دلت آروم بشه.توکل به خدا

ممنون گلم ان شاءالله بله توکل برخدای خیلی مهربان❤

من کلاس پنجم شدم😐😐😐😐

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....