الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
عزیزم ریشه نعنا و پونه کوهی از عطاری بگیر دم کن بخور بعد برو حمام دوش اب گرم بگیر، بلافاصله بعد حمام یه استکان چای گرم داخلش کمی فلفل سیاه بریز بخور، بعدشم یا پیاده روی برو یا ورزش کن، همش دفع میشه، فقط فلفل زیاد نریزی خیلی کم در حد اینکه مزشو حس کنی
توی سونو گفتن شن داره مثانه؟ منم شن داره مثانه ام ولی گاهی باعث خون توی ادرارم میشه😢
دقیق یادم نیست بخدا
آزمایش ادرار و سونو باهم رفتم نمیدونم کدوم بود
عیب نداره شن زود خوب میشع فقط تحرک زیاد داشته باش تا میتونی مایعات بخور
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺