2777
2789
عنوان

خاطرات ترسناک بگین الان شبه باحالهه

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 39 پست
من زیاد خاطره دارم چون میترسم بترسید ومدیون بشم نمیگم 

بگو ما که اینجاییم همه مشتاق این چیزاییم

بقیه نمیان

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سال پیش زمان دانشجویی هنوز خوابگاه  دانشگاه کامل ساخته نشده بود خوابگاه  ما خونه ویلای ...

این خوبه 

حالا این چیزی که من میخوام بگم اولش بگم ک بابام به هیچ وجه به جن اعتقاد نداره ولی خب ....

۳ هفته پیش بود که رفتیم بیرون بعد بابام بردمون یه جاییی که خیییلییییی قشنگ بود هم رودخونه بود هم کوه هم درخت و ...

بعد بابام گف زیاد از خودمون دور نشید ولی نگف چرا 

منو داداشم رفتیم داخل رودخونه ک عکس بگیریم بعد همینجوری ک جلو میرفتیم هی قشنگ تر میشد تا جایی رفتیم ک اثری از بابام اینا نبود بعدش یهو دیدم بابام از کنارم رد شد هرچی صداش زدم جواب نداد بعد همزمان بابام ب گوشیم زنگ زد و گف شما کجا رفتید ما داریم دنبالتون میگردیم منم بش گفتم مگه همین الان از پیش منو بردیا رد نشدی هرچی صدات زدیم جواب ندادی به زور هم میخواستی ببریموک سمت عمیق رودخونع 

گف سریع برگردید پیشمون یه چیز مهم بهتون بگم ما ام سریع  برگشتیم بعد بابام گف اینجا جن داره خودمم چندبار دیدمشون الان گفتید من از پیشتون رد شدم ولی من همینجا بودم جایی نرفتم 

گف قبلا هم اینجا کلی خونه و مغازه و ... بوده ولی جن ها اذیتشون کردن نذاشتنشون بخاطر همین همه رفتن 

و اینجا شده  ی محل برای تفریح 🙂👻....

@دریاااا۷۷   اینو راس میگه😂شیوه ترسوندن جدید یافتم😎

بیابریم بیا بریم اصلا جای تو اینجا نیست😂😂😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
@دریاااا۷۷   اینو راس میگه😂شیوه ترسوندن جدید یافتم😎

والا😂🤦🏻‍♀️

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
چراع😂

چراش رو خودت بهتر میدونی.

من گفتم بیای ایده بگیری برا همونی که گفتم ولی تو گوش نمیکنی پس بیا بریمممم😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
خب ایده گرفتم دیگ ب جز جن البته👻

حیف که اینجا خانواده نشسته نمیتونم بهت هیچی بگم🤣🤣🤣