2777
2789
عنوان

خاطرات ترسناک بگین الان شبه باحالهه

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 39 پست
قبلن گفتم چند شب پیش شیفت بودم هیچکس نبود  پرنده پر نمیزد ولی صدای چکه اب میومد یهو یه صدا ...

من کلا علاقه ای به جمع های شلوغ ندارم بعد همیشه ام درباره جن و روح و ... میخونم 

کلی ام اتفاقای ترسناک برام افتاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا علاقه ای به جمع های شلوغ ندارم بعد همیشه ام درباره جن و روح و ... میخونم  کلی ام اتف ...

ترسناکتر از اینکه همسایه طبقه پایین بگه دیشب تا صبح صدای دویدن میومد از اتاقتون

در حالی که اون روز بعد از طلوع رفته باشی تو اون اتاق و خودت هیچ صدایی نشنیده باشی

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....

تقریبا یه هفته پیش ساعت سه شب بیدار شدم تا برا دخترم شیرخشک درست کنم اشپزخونه اپن بود به حال دید داشت تا برگشتم برم اتاق دیدم یه سیاهی از پنجره رفت بیرون اول فکر کردم اقامه ولی رفتم دیدم کاملا خوابه تا چند شب میترسیدم سمت اون پنجره برم 

وای من داشتم یه چیزی میگفتم که در مورد حضرت محمد یه شایعه هایی تو اینستا نباید باور کنیم تو روستا بودیم منو یکی دیگه یهو یه صدایی اومد ینی وای😐😂هنو یادش میوفتم میترسم بابا من داشتم میگفتم نباید باور کنیم اه

به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله
 ترسناکتر از اینکه همسایه طبقه پایین بگه دیشب تا صبح صدای دویدن میومد از اتاقتون در حالی که او ...

و ترسناکترش اینه که بگه چرا دیشب مهمهونی که گرفتید کلی سر و صدا کردید 

در حالی ک تو اون روز اصلا خونه نبودی🙂

چند سال پیش زمان دانشجویی هنوز خوابگاه  دانشگاه کامل ساخته نشده بود خوابگاه  ما خونه ویلایی بود شب ساعت دو با دوستام داشتیم صحبت میکزدیم هر کدوم رو تخت خودمون  پنجره باز بود پرده کشیده بودیم پایین یهو یه دست مشت شده  از پنجره اومد داخل   خیلی وحشتناک بود  مسئول خوابگاه میگفت اینجا جن داره ۰👻

و ترسناکترش اینه که بگه چرا دیشب مهمهونی که گرفتید کلی سر و صدا کردید  در حالی ک تو اون روز ...

خوب خدا رو شکر فعلا یه نفر تو اتاقمون زندگی میکنه 😂

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....