2777
2789
عنوان

دخترا کدومتون به یه پسر اول گفتین ک بهش علاقه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 33 پست
چرا اخه اینجورین پسرای ایرانی  واقعا همینجوریه منم میخاستم بگم دیگه نمیگم😂

جنبه ندارن 

لیاقت ندارن.

بی ظرفیتن

من آن گلبرگ مغرورم ک میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خواری پی شبنم نمیگردم 👌🏻👌🏻👌🏻 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گفتم ویس گرفتم گفتم دوسش دارم تا چن وقت رل بودیم اما یهو گف عاشقت نیستنو کات کرد👋

واای چقدبد

منم نمیخام بگم بهش پسرا باید اول قدم جلو بزارن تا قدرتو بیشتر بدونن 

من استیکر عاشقانه فرستادم  در جا قلبی میتپه رو گذاشت  گفتم چ زود گفت دیرم شده بود  ...

عزیزم حق داشت خب

شما تکلیفت با خودتم روشن نبود

ی روز میگی میخوام،ی روز میگی نمیخوام؟؟

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤
واای چقدبد منم نمیخام بگم بهش پسرا باید اول قدم جلو بزارن تا قدرتو بیشتر بدونن 

دیقا

البته اون قبلش خیلی ابراز علاقه و اینا میکرد

ولی مت وقتی بهش گفتم دوسش دارم رل زدیم

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

تواین یه مورد صداقت =حماقت

چون تجربشودارم وتواطرافیان زیاددیدم دوستام بنده خداهانابودشدن زندکیشون وروحیشون پوکید

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
هنوزم دارم  تاپیک آخرم در موردشه  من دوسش دارم  فک کنم دفعه اولم بود اینجوریم هررو ...

وای همه همدردیم 

چرا اخه اینا سنگدل هستن 

خودشون محبت میکنن و ... بعد خیلی ریلکس انگار ک ادمو نمیشناسن

من آن گلبرگ مغرورم ک میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خواری پی شبنم نمیگردم 👌🏻👌🏻👌🏻 
عزیزم حق داشت خب شما تکلیفت با خودتم روشن نبود ی روز میگی میخوام،ی روز میگی نمیخوام؟؟

فک کنم همینه من واقعا دوسش دارم 

ولی میگف بیا بیرون من نمیتونستم برم اینجوری به همش زدم 

گفتم بازم بهش بگم بدتر میشه