2777
2789

سلام

شوهرم ۱۲روز پیش تب کرد و بی‌حال شد و آبریزش بینی داشت بعد از دو روز سرفه های خلط دار(ببخشید) شروع شد و دکتر رفت یه سری سرم و دارو و آنتی بیوتیک داد حرفی از کرونا نزد

دخترم هم دو شب تب کرد و بعدش دو روز آبریزش بینی داشت و دارو دادم خوب شد

شوهرم یه دکتر دیگه رفت و اونم تشخیص عفونی شدن سینوزیت داد و پنی سیلین و شربت داد

حالا من از دیروز گلو درد و سرفه خشک دارم،روز های اول هم کمی تنگی نفس داشتم که بخاطر مشکلات گوارشیم بار اول نبود تجربه داشتم

بنظر شما که تجربه داشتین کرونا هست؟نگین تست بده که اگر میتونستم میرفتم و الان تاپیک نمیزدم

شوهرم روز سوم رفت درمانگاه گفتن تست نمیگیرن ما بنا رو به کرونا گذاشتیم و شوهرم سرکار نرفت قرنطینه شدیم

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا این تاپیک شرکت کن https://www.ninisite.com/discussion/topic/6864519/ختم-انعام-دسته-جمعی-به-نیت-شفای-سادات-جانم

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
کرونا رو به فاصله چند روز میگیرین ازهم نه ۱۲ روز

من هم بخاطر همین شک دارم

دخترم روز سوم تب کرد

من فقط تنگی نفس داشتم اونم نه زیاد،نه تب نه سرفه نه هیچی

دو روزه گلو درد و سرفه دارم،این هفته باید جایی برم نمیدونم الان کرونا هست یا نه برم یا نرم

این کرونای دلتا اینجوریه که نمیتونی ۵ دقیقه سر گاز وایستی یهو قلب آدم سیاه میشه

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
من هم بخاطر همین شک دارم دخترم روز سوم تب کرد من فقط تنگی نفس داشتم اونم نه زیاد،نه تب نه سرفه نه ...

همسرم هیچ علائمی نداشت فقط چند ساعت لرز داشت و کمی گلوش درد میکرد برای یک روز ولی کرونا مثبت بود

عزیزم اگر برای هزینش مشکل ندارین شوهرت آزمایشگاه خصوصی هم میتونه آزمایش بده

الان که اخرای قرنطینه هست و حالش خوبه علائم نداره

خودمم از پی سی ار میترسم تست خون هم میگن درصد خطاش زیاده

این کرونای دلتا اینجوریه که نمیتونی ۵ دقیقه سر گاز وایستی یهو قلب آدم سیاه میشه

ما اینطور نیستیم

شوهرم یک هفته بی‌حال بود کم کم خوب شد